Sunt de foarte putin timp pe forum si poate nu inteleg eu anumite lucruri dar chiar sunt curios si eu sa stiu de ce am primit reputatie negativa pentru 2 posturi in care, dupa parerea mea, nu am scris nimic rau, jignitor sau aiureli.
Posturile in cauza sunt :
1) Adresa url personalizata pentru google plus
Am primit reputatie negativa de la 2 persoane. Cred ca de la John si Catalin Cerga. Pentru ca nu pot viziona iarasi cine mi-a dat cu exactitate, am scris cu bold cuvantul "Cred". Asta imi aduc aminte dar se poate sa gresesc.
Daca se poate uita un admin ca sa imi confirme sau nu, ar fi perfect.
2) Tehnici avansate de linkbuilding
Aici am primit negativ de la Tom. Daca vede acest thread si poate sa vina sa comenteze, ar fi bine pentru ca sunt realmente interesat ce anume i se pare ca am zis gresit.
Ca o sugestie pentru admini - ar fi frumos sa fie activata optiunea in care se motiveaza cu un mic comentariu actiunea (negativa sau pozitiva).
Nu vreau sa ma cert cu nimeni pentru ca nu am nici un interes si chiar vreau sa raman pe forum in relatii bune cu lumea. Dar sunt intrigat de situatia in care ma aflu si as vrea ca cei in cauza sa faca lumina asupra acestor reputatii negative.
*Ca o curiozitate, adminul Alex Dumitru mi-a oferit reputatie pozitiva pentru postul de la punctul 1)

Răspunde cu citat