tu chiar nu ai mai facut fotografii bune?
tu chiar nu ai mai facut fotografii bune?
Pentru ca sunt printe cei care ma simt cu "musca pe caciula", imi fac mea culpa si recunosc ca trebuia sa efectuez plata (in avans) de ieri seara, impreuna cu un mail detaliat despre colaborare, insa din diverse motive (care tin sau nu de mine), am amanat-o pentru astazi. Am gresit. Colegii de forum cu care am mai colaborat, pot confirma ca nu am mai fost in postura de a amana cu o zi nicio plata.Prietenas, astept sa imi spui un motiv bun pentru care nu ai raspuns, daca nu, esti vedeta pe topic. M-am saturat de genul asta de tratament, NEMERITAT.
Imi cer scuze pentru eventualele incoveniente.
Nu-mi place scandalulul, e primul si ultimul reply pe acest post.
Numai de bine!
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
klaudiu, esti doar un exemplu. Nu am vrut sa fiu nesimtit si sa apelez la astfel de lucruri cu topicuri si nebunii pentru ca NU e genul meu (poti vedea in topicul meu cate pareri numai de bine am) pentru asta imi cer si scuze ca s-a ajuns aici. M-a deranjat faptul ca ai citit PM-ul si nu mi-ai raspuns sa stau ca o lasam pe maine/altadata/deloc etc; vazand ca nu ai raspuns nimic, am considerat ca latru la luna si orice altceva era mai important decat sa ma anunti ca sa stiu si eu ce fac. S-a nimerit ca tu defapt sa fii un tip ok, dar altii care au fost inainte cu 'revin maine' si mainele a trecut de 100 de ori. Peace!
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Sa inteleg ca asta e un fragment din conversatia voastra privata. Din capul locului mentionez ca nu sunt deacord cu asemenea practici. Mesageria privata .... e privata. Balacarelile voastre nu isi au rostul in public.Prietenas, astept sa imi spui un motiv bun pentru care nu ai raspuns, daca nu, esti vedeta pe topic. M-am saturat de genul asta de tratament, NEMERITAT.
In alta ordine de idei, mrjohhny, care este rostul topicului acesta? Te-a pacalit cineva? Ai prestat servicii care nu ti-au fost platite? Daca da, deschide al topic, cu nume, de acesta data. Topicul acesta nu denota decat o atitudine puerila din partea ta. Ok, te-ai inteles pentru a presta niste servicii cuiva si acesta nu te-a platit in avans. Asta il face neserios?
Poate pe om il doare o masea, il doare in fund si nu are chef de conversatii pe pm, poate are o problema care il pune in imposibilitatea de a raspunde, sau poate pus si simplu a reflectat ulterior si considera ca serviciile tale nu merita pretul agreeat anterior. Si nu vrea / nu are chef sa iti raspunda la pm. Asta il face neserios? Eu zic sa mai reflectezi inca odata inainte de a aduce niste acuze.
Dau exemplu cazul de mai sus al lui Klaudiu. Din cele spuse de el, omul a intarziat O ZI. Nici macar nu conteaza motivele. Asta il face neserios? C'mon. Iti strici imaginea pe aici si singurul care are de pierdut esti chiar tu. Oamenii se vor feri sa lucreze cu tine. Eu unul asa as face, judecand dupa limbajul folosit de tine in PM-ul de mai sus (ma repet, nu sunt totusi deacord cu publicarea mesageriei) .
PS: stiu, m-am trezit nervos, nu mi-am luat doza si am chef de cearta .....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@mrjohnny. N-am inteles nimic.
Cine a pacalit pe cine si cu ce mai exact?
Cine e neserios si de ce rusine?
Cred ca ai postat aiurea rau si asta iti creeaza o imagine de neserios.
-----------------
klaudoiu a acceptat colaborarea si a zis: iti fac plata maine. Dar stai, nu am bani, lasa ca-i platesc poimaine. Unde e problema?
Eu am clienti cu plati restante de 4 luni, sau chiar mai mult. E o diferenta mare intre o teapa si intarziere la plata.
Ghici ce? E criza, majoritatea au probleme, fie ele si de organizare.
-----------------
Eu am facturi de care pur si simplu uit, asta ma face neserios? Sau e rusinos? E doar o problema administrativa.
Tu iesi si "pe afara" sa stai doar incuiat in camera ta? Lumea e un pic altfel, nu toti traiesc virtual.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Exista vreun topic deschis despre persoane neserioase cu care ati colaborat? Spre ex. pentru care ati platit link sa-l posteze la ei pe site - dar nu au mai facut-o niciodata?
Daca nu exista - ar trebui sa facem un topic nou despre tepari in online.
Au fost incercari, doar ca fiecare are alta notiune de "tepari", cum de ex mrjonny, aici prezent, considera ca userul klaudiu e tepar, pt ca a intarziat cu 1 zi plata.
Nu functioneaza. Cand ai dovezi clare, poti face un post, altfel orice topic de genul genereaza doar polemica.
Au am primit 2 tepe majore pe seopedia, ambii useri nu mai exista pe forum. Cum postau ceva, cum si eu pe topicul lor, pana cand au realizat ca nu mai pot pacali pe nimeni aici (seopedia). Asta a fost solutia mea.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu am avut o colaborare fructuoasa cu Klaudiu si pot spune ca e orice altceva, dar tepar nu .. esti tu putin mai nerabdator, atata tot!
Cill .. si gandeste-te de mai multe ori inainte sa mai scormonesti topicuri d'astea!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Cred că astăzi voi avea o zi destul de zbuciumată din cauza acestui thread ... M-am trezit, am început să-l citesc și m-a luat somnul ... Bă băiatule, dacă ai ceva de spus, spune! E interzis să faci publice mesaje/fragmente de mesaje dintr-o discuție privată, fără acordul terțului implicat (și nu e vorba doar de o regulă de pe Seopedia, ci de o reglementare a Noului Cod Civil în vigoare de la 1 Octombrie 2011). De asemenea, dacă tot ai început să bălăcărești și să arunci cu flegmă peste tot, nu o mai face la modul general, ci încearcă să fii cât se poate de punctual. Spune cine, ce și cum ți-a făcut (asta după ce ai purtat o conversație civilizată cu cel care crezi că „te-a fraudat”), acuză-l în mod direct și nu mai bălăcări tot ce prinzi în cale. Asta este o lipsă de respect la adresa tuturor colegilor de pe forum. Nu contest că nu ar fi (și) indivizi fără prea multă legătură cu cinstea pe Seopedia, însă sunt destui care au format o adevărată comunitate. În adevăratul sens al cuvântului. Fără supărare, toți trecem prin momente mai dificile în viață, dar le depășim profesionist, nu cu ștăngi și injurii. Sper să înțelegi ceva din ce am scris aici, vei avea nevoie de acum înainte în tot ceea ce vei face în online, dar mai ales în viața de zi cu zi!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Vreau sa clarific ceva, pentru ca m-am facut inteles gresit probabil, nu este vorba ca l-am facut tepar ca a intarziat o zi cu plata.
Ce ma deranjeaza este ca:
Pierzi timp discutand pe PM si facand oferte si asa mai departe, iti zice cineva 'ok, facem, dregem' iar mai apoi nu mai raspunde nimic.
Klaudiu este ok, nu a procedat corect dar am inteles situatia. Klaudiu a spus ca facem dregem iar apoi cand i-am dat PM a 2a zi si l-am rugat sa imi spuna CLAR daca incepem sau nu, a citit PM-ul dar NU A RASPUNS. Asta m-a deranjat. Consider ca daca imi pierd timp sa fac oferte si sa port o discutie, trebuie sa existe respect RECIPROC.
Daca ii convine cuiva sa vorbeasca singur, atunci este problema lui. Mie nu mi-a convenit sa trimit PM si sa il ROG (klaudiu e doar un exemplu, remember) sa imi spuna clar ca sa stiu ce sa fac. NU m-a anuntat ca "ba nu am bani", "ba nu pot azi", "ba o lasam pe maine", "ba nu ti-am trimis avansul, trimit maine", "ba nu imi place de tine fraiere, nu mai colaboram". M-a deranjat faptul ca nu s-a raspuns la PM, si nu este singurul, nici primul si nici ultimul. Atat m-a deranjat. Asta o iau drept neseriozitate, evitarea unui raspuns. Si nu se pune problema ca n-a avut timp, PM-ul a fost trimis cam pe dimineata, iar el a tot intrat pe forum de atunci pana seara (noaptea) si NU a raspuns (INDIFERENT, putea sa raspunda orice), asta m-a deranjat.
Sper ca m-am facut inteles mai bine acum.
@iSKY, no offence dar nu ai citit atent topicul. E vorba de principiu, nu de persoana, ca nu ma ajuta sa-l fac pe x sau pe y neserios ci sa trag(em) un semnal de alarma la fazele de genul. PM-ul public el l-a facut, nu eu. E un topic pe forum, nu e un post pe blog unde sa ma plang eu de cineva. Am facut topicul in ideea in care lumea o sa citeasca si poate o sa invete sa raspunda politicos si sa incerce sa nu incurce lumea, atat. Consider ca a nu raspunde la un PM este o lipsa de respect si etica, ceea ce pentru mine este o jignire. Cine accepta altfel este problema lui, dar este absurd, nimanui nu ii place sa vorbeasca singur si sa astepte un raspuns ca prostul, raspuns care nu vine.
P.S.: Nu l-am facut pe klaudiu tepar, am spus la modul general de oamenii care nu raspund la PM ca sunt neseriosi si chiar daca nu sunt, asa dau impresia si asa ii cataloghez.
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)