Vreau sa clarific ceva, pentru ca m-am facut inteles gresit probabil, nu este vorba ca l-am facut tepar ca a intarziat o zi cu plata.
Ce ma deranjeaza este ca:
Pierzi timp discutand pe PM si facand oferte si asa mai departe, iti zice cineva 'ok, facem, dregem' iar mai apoi nu mai raspunde nimic.
Klaudiu este ok, nu a procedat corect dar am inteles situatia. Klaudiu a spus ca facem dregem iar apoi cand i-am dat PM a 2a zi si l-am rugat sa imi spuna CLAR daca incepem sau nu, a citit PM-ul dar NU A RASPUNS. Asta m-a deranjat. Consider ca daca imi pierd timp sa fac oferte si sa port o discutie, trebuie sa existe respect RECIPROC.
Daca ii convine cuiva sa vorbeasca singur, atunci este problema lui. Mie nu mi-a convenit sa trimit PM si sa il ROG (klaudiu e doar un exemplu, remember) sa imi spuna clar ca sa stiu ce sa fac. NU m-a anuntat ca "ba nu am bani", "ba nu pot azi", "ba o lasam pe maine", "ba nu ti-am trimis avansul, trimit maine", "ba nu imi place de tine fraiere, nu mai colaboram". M-a deranjat faptul ca nu s-a raspuns la PM, si nu este singurul, nici primul si nici ultimul. Atat m-a deranjat. Asta o iau drept neseriozitate, evitarea unui raspuns. Si nu se pune problema ca n-a avut timp, PM-ul a fost trimis cam pe dimineata, iar el a tot intrat pe forum de atunci pana seara (noaptea) si NU a raspuns (INDIFERENT, putea sa raspunda orice), asta m-a deranjat.
Sper ca m-am facut inteles mai bine acum.
@iSKY, no offence dar nu ai citit atent topicul. E vorba de principiu, nu de persoana, ca nu ma ajuta sa-l fac pe x sau pe y neserios ci sa trag(em) un semnal de alarma la fazele de genul. PM-ul public el l-a facut, nu eu. E un topic pe forum, nu e un post pe blog unde sa ma plang eu de cineva. Am facut topicul in ideea in care lumea o sa citeasca si poate o sa invete sa raspunda politicos si sa incerce sa nu incurce lumea, atat. Consider ca a nu raspunde la un PM este o lipsa de respect si etica, ceea ce pentru mine este o jignire. Cine accepta altfel este problema lui, dar este absurd, nimanui nu ii place sa vorbeasca singur si sa astepte un raspuns ca prostul, raspuns care nu vine.
P.S.: Nu l-am facut pe klaudiu tepar, am spus la modul general de oamenii care nu raspund la PM ca sunt neseriosi si chiar daca nu sunt, asa dau impresia si asa ii cataloghez.

Răspunde cu citat