Prin ianuarie l-am contactat pentru realizarea unui script. Am cazut de acord asupra scriptului, functiilor si pretului insa pentru ca nu fusese prima colaborare si pentru ca cele precedente le primisem rapid nu am impus o data limita la care sa se realizeze. Mi-am reparat greseala insa prin august cand am reusit sa dau de el dupa vreo 1-2 luni de cand nu mai primisem niciun semn, am stabilit in acea discutie o data scadenta prin septembrie care evident a trecut fara sa primesc vreun mesaj.
Weekendul ce a trecut i-am trimis mesaj in care l-am informat ca pe 14.10.2013 ma voi prezenta la politie dar pentru ca intre timp au intervenit niste probleme pe care nu le pot amana si care nu-mi pot permite sa pierd timpul pe la politie in perioada aceea si pentru ca nu am primit niciun semn de la el am fost si am depus reclamatia de ieri.
Cei de la politie mi-au cerut cat mai multe informatii despre el. Ce incerc sa obtin aici este o adresa exacta si un numar de telefon.
Subiectul se adreseaza tuturor celor care au avut contact cu respectivul si imi pot oferi informatii care considerati ca ar putea fi de ajutor. In mod evident nu cer informatii cu privire la fapta savarsita pentru ca nu are nimeni de unde sa aiba asa ceva ci cu privire la indentificarea mai rapida a acestuia - personajului -. Informatiile ma pot ajuta pentru ca scutesc timp pretios in identificarea acestuia.
Pana acum stiu ca il cheama Hrimiuc Paul, ca este din Darabani si a facut liceul in Dorohoi, ii stiu doua adrese de mail si contul bancar. Daca cineva are adresa sau un numar de telefon m-ar scuti de vreo 2-3 saptamani de asteptari.
Multumesc tuturor celor care imi pot oferi informatii.

Răspunde cu citat