Salutare,
Ce parere aveti despre piata online din Republica Moldova? Credeti ca merita dezvoltat un proiect online, in limba romana, pentru aceasta zona? A incercat cineva acest lucru?
Salutare,
Ce parere aveti despre piata online din Republica Moldova? Credeti ca merita dezvoltat un proiect online, in limba romana, pentru aceasta zona? A incercat cineva acest lucru?
Nu-i vad prea multi sorti de izbanda. Sincer, chiar am vizitat Chisinaul luna trecuta iar peisajul este dezoland. Nivelul de trai este destul de scazut iar de plati cu card-ul nu cred ca poate fi vorba. Doar un site de stiri sa incerci in romana, fiindca am observat ca ziarele si radiourile sunt preponderent in limba rusa. Astea sunt doar observatiile mele nu pot garanta ca un proiect online nu ar avea succes, in schimb eu unul nu m-as baga.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Eu merg lunar la Chisinau, daca faci un site cu destinatia MD va trebui obligatoriu bilingv ro+ru! Asta e prima chestie. A doua, e legata de cum si cat investesti. Am inecat ceva sa promovez Calivita Moldova, cafeform moldova si desi am fost mereu in TOP 3 ... nimic care sa ma faca sa cred ca fara o investitie serioasa se poate face ceva. Daca ai nevoie de ajutor, cu mare drag...! Desi cum spune si 2dor... as miza pe alte piete (poate Rusia - sunt 150 de milioane).
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
@2dor & Rapsodia...multumesc pentru sfaturi. Trebuie sa studiez mai mult aceasta piata.....ma tenteaza sa incerc ceva. Vad treaba asta mai mult ca pe o provocare.
Eu am avut o reclama pe facebook targetata pe MD, dar rezultatele au fost mai slabe, nu renta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)