In Bucuresti e crâncen de cald.. Si la ce se anunta, asta e doar inceputul.
In afara de aer si bere cum va mai racoriti?
In Bucuresti e crâncen de cald.. Si la ce se anunta, asta e doar inceputul.
In afara de aer si bere cum va mai racoriti?
Dusuri reci de la google![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Aer conditionat, lichide multe si mancare usoara.
In loc de bere rece puteti bea cate un ceai fierbinte .. ca sa nu mai muriti de cald, trebuie sa va ridicati temperatura corpului, nu sa o scadeti cu bere rece sau alte lichide reci, cu gheata![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Nu e un sfat popular .. e un lucru logic dupa parerea mea .. cum sa mori daca bei un ceai fierbinte? De unde ai scos-o pe asta?![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ridica-ti tu ma temperatura corpului, si dute in dubai si serveste ceai fierbinte. Tie iti recomand ardei foarte iute, cica ajuta la "ridicarea temperaturii".
Eu ma duc la munte acum, ca nu am ceai acasa, asa ca o sa iau cateva beri pe drum de la haos, si ma duc sa le beau pe râu. Tu dute la o saună!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Mai nenea, corpul omului are nevoie sa se raceasca, constant, indiferent ca e vara sau iarna. Nu suntem reptile sau pesti sa avem temperatura mediului.
Daca sunt peste 37 de grade afara (de exemplu), corpului ii e extrem de greu sa se raceasca. Daca bagi un ceai fierbinte iti cresc sansele sa mori. E un lucru logic dupa parerea mea.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)