asa e nikita, trebuia sa ma fac doctor, iaurtul prin miliardele de bacterii mananca lactoza (adica zaharul din lapte) si va lasa pe voi cei cu alergii sa duceti o viata normala.. eu pt tine de acum sunt dr. mincu
asa e nikita, trebuia sa ma fac doctor, iaurtul prin miliardele de bacterii mananca lactoza (adica zaharul din lapte) si va lasa pe voi cei cu alergii sa duceti o viata normala.. eu pt tine de acum sunt dr. mincu
Ca fapt divers, 7/10 adulti dezvolta intoleranta la lactoza. Cu alte cuvinte, ajungi sa te c..i pe tine cu stropi dupa orice urma de lactoza (intrucat nu se mai produc enzime care sa distruga lactoz), astfel ca ai sanse sa te deshidratezi mai usor, mai ales daca e si cald in casa.
De asemenea, va recomand sa evitati orice bautura cu cofeina, intrucat cofeina inhiba activitatea hormonului antidiuretic, deci va deshidratati si mai usor pe timp calduros.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Probabil ai avea succes cu acesta titulatura pe un forum medical, sigur cu contiditia sa nu debitezi, pana una alta aici e un forum de seo iar acesta este un subiect de bar/lobby. Daca detii experiza in acest domeniu este bine sa vii si cu niste exemple concrete din niste lucrari stiintifice semnate de niste somitati in domeniu asa cum va invata in facultate.
Eu iti urez: Bine ai venit pe SEOpedia! si pe langa asta, succese necontorizate!
Cred ca aiciPS: in ce sistem e matematica aia de care zici?)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)