Pui pe cineva sa te plezneasca daca te mai prinde sau te aude ca te-ai jucat din nou. Dupa ceva timp te trezesti la realitate si faci ceva cu adevarat util cu timpul tau liber.
Problema poate fi jocurile pe care le joci. Sunt jocuri si jocuri. Jocuri pe care daca le joci dupa ce le termini te simti mai implinit si mai destept sau mai abil dintr-un anumit punct de vedere, si jocuri care sunt facute sa-ti piarda vremea si sa iti creeze o dependenta de ele abuzand de unele "nevoi" al tale. Cele din urma sunt cele care te fac sa te simti prost dupa ce ai reusit sa-ti scoti capul din monitor, simti ca n-ai realizat nimic, esti doar ceva mai "batran".
In general cele cu elemente "sociale" si care nu se termina niciodata sunt din categoria 2.
Pentru jocuri din prima categorie iti recomand cam orice joc de pe gog.com .
Caut cu jingle.ro.
Un update ceva?
Ai scapat de dependenta?
Trust, but verify.
Am scapat de dependenta, cred ca ma jucam din plictiseala si lipsa de ambitie
Am lucrat la niste proiecte personale, am cumparat niste carti pentru a-mi imbogati cunostintele si se pare ca nu-mi mai sta gandul la jocuri.
Am descoperit alte "jocuri" mult mai recompensatorii![]()
Incearca sa inlocuiesti dependenta ta cu o dependenta mai productiva. Spre exemplu, incearca sa devii dependent de citit. De fiecare data cand iti vine sa te joci, deschide o carte care crezi ca te poate tine prins si citeste cat mai mult din ea.
@emm inteleg perfect ce zici, eu sunt cu StarCraft... @Popescu Marian cel mai simplu este sa stergi contul si apoi sa iti orientezi atentia catre altceva ce iti place, ex. site-urile... In cazul meu am lucrat la un site cu jocuri online si totodata ma mai si jucam cate putin exact cum a zis si @PhoeniXman.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)