Frauda de proportii din partea celor mai mari afiliati ebay.
eBay, The FBI, Shawn Hogan And Brian Dunning - Business Insider
Frauda de proportii din partea celor mai mari afiliati ebay.
eBay, The FBI, Shawn Hogan And Brian Dunning - Business Insider
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Urmeaza 2Parale si DNA?![]()
Domnu' Cristian, io zic sa nu dormiti pe-acasa zilele urmatoare...![]()
dam papica la animale. pet shop online.
Pai cand ai comisioane de 35 mil $ evident vei atrage atentia asupra ta..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nop, e Ebay = seller vs Afiliate. Ar putea fi F64 vs romaniac, sau Emag vs Dan.
Oricum, citesc niste cifre: 1.5 milioane pe luna, din affiliere, si noi vb de 1 leu la comision anulat?)))
Ei au creat niste widgets (add-ons, plugins etc), utile, pe care foarte multi bloggeri le-au instalat, si logic ei isi plasau cookies. Genial (pt 1999-2005), si banal acum. Dar de acolo, pana la 1.5 milioane USD pe luna din afiliere? Si noi vb de 1 leu?
He advised that he earns about $10,000 to $15,000 per month for GOOGLE ads, $1.1 to $1.5 million per month on EBAY, and approximately $8,000 to $10,000 per month for WESTERN UNION.
Adica ~ 18 MILIOANE USD PE AN. Nu an de an, dar who cares
Curios tare, lipseste AMAZON.
Ultima modificare făcută de Tom; 9th May 2013 la 16:34.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
alt public, alta conversie, bla.
sa nu uitam ca erau printre cei mai mari in sistem, deci sumele se justifica, as considera.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom, mai mare grija la calcule, 70 milioane de dolari pe an, impartiti la 26.000 afiliati inseamna o medie de 225$ pe lunaMai corect, daca scazi milionul facut de Hogan in fiecare luna, ramane o medie de aprox 180$ /luna.
Sumele nu sunt deloc mari pt marea majoritate a afiliatilor.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 9th May 2013 la 17:10.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Eu vb cu KiduEl cu 3k euro, eu cu asta de 1.5 mil
Da, doar ca una e sa te inscrii in program, si alta e sa o faci ca business. Matematica nu se face asa. Din 26.000, 10 sunt giganti, 1000 au business din asta (agentii, relete de site-uri,etc.), si 5000 se ocupa activ (bloggeri, un site, etc.), si 20.000 sunt "ca sa fie".
Pe mine ma sperie sumele astea, cand vb de afiliere, si citesc topicul lui 2parale, cu magazine care iti dau 1 leu, si tu trebuie sa zici merci
Ontopic. In Romania exista lege impotriva unor astfel de tactici?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)