Trebuie sa vedeti videoul asta. Imi venea sa plang.
LiveLeak.com - Positive compilation of Russian dash cams
Trebuie sa vedeti videoul asta. Imi venea sa plang.
LiveLeak.com - Positive compilation of Russian dash cams
E frumos, si laudabil, dar sincer de cate ori te-ai dat jos din masina sa ajuti o babuta sa traverseze? Eu nici nu-s taran sa o claxonez sau altceva, dar nici jos nu ma dau, astept cuminte sa treaca in ritmul ei.
Am facut acum ceva ani o fapta buna pe rucar-bran, mi s-a facut mila de un pusti care statea cu ghiozdanul in spate la autostop si nu-l lua nimeni, eram doar cu iubita in masina, aveam si loc si nu ma costa nimic sa-l ajut. El voia la brasov, eu i-am zis ca-l duc pana-n moeciu moca (cateav zeci de km), de-acolo mai sunt 30 de km si-s multe maisni/autobuze, se descurca. Era prima oara la moeciu, n-aveam gps, stiam doar ca e dreapta inainte de bran, il intreb daca stie, imi zice ca imi arata el.
Milogul ma lasa sa trec de moeciu, imi zice sa-l las la autobuz, imi da vreo 2 lei si il refuz, il intreb unde fac dreapta si-mi zice ca mai in fata. M-am invartit ca prostu vreo 15 minute pana am intrebat pe altcineva.
Putea naiba sa-mi zica sa intorc sau sa-mi arate cand am trecut, si sa ma roage sa-l mai duc un km pana in statia de autobuz, dar na, milog. Sa mai faci fapte bune.
Cand va exista asa ceva si in Romania ?![]()
Nu te lasa impresionat de astfel de filmulete, oamenii isi arata fata atunci cand sunt nervosi, nu cand sunt filmati sau sunt bine dispusi...
Atunci cand enervezi un om la maxim, atunci poti spune ca este sincer cu el si cu tine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)