Postat în original de haos @Tom.. eu aleg nr 5. Ce ti-ar mai place sa fii delfin
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Postat în original de robyroy Ce ti-ar mai place sa fii delfin MA, el a ales delfinul, NU fata!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Postat în original de Tom MA, el a ales delfinul, NU fata! Pai da, delfinul, l-am ales, vreau sa fiu delfin. Cum ar zice romanul.. it's a must =))
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Postat în original de haos Pai da, delfinul, l-am ales, vreau sa fiu delfin. Cum ar zice romanul.. it's a must =)) Oana Itamust, sau chiar Ita Must, sunt 2 nume destul de ok. Nu inteleg ce te amuza asa italic bolduit.
Postat în original de Tom Oana Itamust, sau chiar Ita Must, sunt 2 nume destul de ok. Nu inteleg ce te amuza asa italic bolduit. Ițămast.
Trust, but verify.
Postat în original de Dan Ițămast. Dan Iță Must, (unde Iță este middle name) sau chiar Dăniță Must.
Postat în original de Tom Dan Iță Must, (unde Iță este middle name) sau chiar Dăniță Must. Tomiță, joia ești în chefuri?
Postat în original de Tom Oana Itamust, sau chiar Ita Must, sunt 2 nume destul de ok. Nu inteleg ce te amuza asa italic bolduit. Nope, la Oana nu e nici Itamust nici Ita Must, la Oana e.. Makelove, Hollow sau Oana de Negasitenburg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)
Afișează nor etichetă
Reguli Forum