M-am gandit ca e pacat sa nu monetizez site-urile si in felul asta, dar nu am timp pentru vandut fani.
Ofer numai bulk (cantitati mari) celor interesati, care pot la randul lor sa ii vanda mai departe sau sa ii pastreze, treaba lor.
Am facut si un script de administrare, care numara practic fanii trimisi pe fiecare pagina si tot din el se pot seta limite, sa zicem ca vrei sa dai 1000 de fani catre o pagina, scriptul opreste automat livrarea cand s-a atins numarul respectiv.
Cu toate ca nu am testat timp de o luna, pot estima in urma testelor de cateva zile ca se pot livra in cel mai rau caz 20.000 de fani romani reali pe saptamana.
Asta inseamna 80.000 de fani pe luna (minim).
Avantajul este ca fanii sunt nisati si sunt pe mai multe situri. Spre deosebire de altii, se pot livra fani interesati de filme romantice, de horoscop, de haine, de sport etc. Scriptul filtreaza (pentru cine are rabdare sa puna astfel de restrictii) pana la nivel de pagina, deci puteti practic sa va alegeti un articol de pe cele 5 site-uri pe care le foloseste si sa luati fani dar de pe ea.
80.000 de fani pe luna la 3$ / mia de fani = 240$ pe luna.
Pretul nu este negociabil pentru ca practic cel care cumpara beneficiaza de mult mai multi fani, estimarea mea este un minim absolut.
Se vinde unei singure persoane pe o perioada minima de 3 luni. Plata lunar, in avans. Clientul primeste banii inapoi banii dati in avans pe o singura luna doar daca in respectiva luna scriptul nu inregistreaza 80.000 de clickuri care ar putea fi transformate in fani.
Primul venit primul servit.

Răspunde cu citat