Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: A glimpse into the future

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Haos, si eu am avut un experiment de 20 de ani, desi pe departe nu acelasi gen cu al tau, dar pot spune macar de aceeasi lungime. Si la capatul caruia am ajuns acum cativa ani.

Experimentul tau striga o intrebare: De ce? De ce oamenii sunt asa.

Inclin sa cred ca este o informatie care iti lipseste, aici, si iti lipseste pentru ca este cloaked, este ca umbra care intuneca privirea, si care se ascunde pe sine. Acea informatie contine raspunsul la intrebarea ta.

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Intradevar pare ca exista o realitate superioara perceptiei noastre si din perspectiva noastra aceasta realitate pare haos. Poate ca totusi vom reusi sa evoluam, sa ne apropiem de ea si sa vedem mai clar ce se intampla de fapt. Unii oameni incep sa aiba sclipiri, apar teorii, descoperiri...
    Suntem orbi. Mai bine zis, avem ochi, dar suntem orbiti.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Lumea se va schimba, atunci cand oamenii se vor schimba. Sau mai bine zis, cand Eu voi fi in stare sa ma schimb.
    Corect, dar foarte greu de realizat. Mai stiu eu pe unul care e fan haos

Haosul pare dezordine si random, dar in realitate este o "lume" extrem de complexa, probabil mult mai complexa decat realitatea asta pe care o percepem noi
    Rutina creeaza perceptia ca haosul e ceva toxic. Iar rutina se trage din lene cu toate ca este promovata ca fiind o dovada a muncii.

@Radu - Stai linistit, majoritatea descoperirilor utile nu primesc finantare asa ca n-au nici valoare.

@emm - Uite ti-am pus aici o autostrada de furnici filmata azi, special pentru topicul asta. Furnicile sunt un exemplu din top 5 cele mai avansate specii care au trecut deja in nivelul 2: albinele, furnicile, microorganismele de pe fundul oceanelor, gandacii de bucatarie si sobolanii. In coloniile lor nimic nu da gres, au cele mai mari populatii de pe planeta, se afla aici inca de pe vremea dinozaurilor si-o duc in continuare la fel de bine.

Noi, marea specie numita oameni, suntem abea la gradinita
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Nu se vad furnicile! ....

Video Unavailable
    This video has either been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu se vad furnicile! ....

Video Unavailable
    This video has either been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings.
    Pai te-ai logat pe facebook? Daca nu merge nici dupa logare, uite altul aici in varianta si mai rapida. Iar aici ai bonus, ca sa vezi ce inseamna buna educatie, doar ce ti-am zis mai devreme, la ele nimeni nu face greseli intentionate.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Future Pagerank
    De B. Alex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th November 2011, 17:57
  2. SEO has no future !!!
    De No_name în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 30th May 2008, 15:54
  3. Internet of the future
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2006, 12:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •