Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Eu citesc pe scurt, altceva. Bancile mari nu mai accepta procesatorii ce ofera bitcoin, adica = daca faci tranzactii cu bitcoin, nu mai ai voie sa faci tranzactii cu bancile (normal currency).

Am inteles gresit, asa din poze?
La asta ma refeream in postarile de mai demult... una din chestiile pe care le au la indemana ca sa killer-easca bitcoin.

De ce credeti ca Greenspan zicea ceva de genul ca "nu are niciun interes relativ la bitcoin"? Am mai spus asta. Nu iau masuri, pentru ca le este foarte usor sa ia masuri. Globale. Ce au facut pana acum, e joaca de copii.

Eu sunt un sustinator al Bitcoin, ca si Puthre, doar ca el este un optimist, in timp ce eu zic ca vad mai realist politica. Poti distruge absolut orice, chiar si numai cu zvonistica pusa bine la punct. Oamenii astia au puteri practic nelimitate. Si in timp ce eu scriu aici, sunt convins ca Prism stie ce scriu.

Parerea mea de "privitor de pe trotuar" este ca fac experimente cu moneda, pentru ca au un plan pe viitor, un plan separat, al lor. Dar vor scoate ceva regulat, nu o moneda libera. Conceptul de moneda libera inseamna economie libera, ceea ce inseamna fara banci, ceea ce inseamna fara corporatii, ceea ce inseamna si fara politica. Cine crede ca vor sta cu mainile in san, se inseala amarnic. Cititi cartile despre fondatorii economici ai Americii, si veti intelege mai bine in ce fel gandesc ei.