Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Frica. Le dispare obiectul muncii. Tu n-o sa le mai platesti taxe la fiecare tranzactie.
Nu pot sa existe "masini pe apa" https://en.wikipedia.org/wiki/Water-...rgy_from_water . Tot ce s-a facut se bazeaza pe electroliza apei, care consuma mai multa energie decat se extrage dupa.
Caut cu jingle.ro.
Era un exemplu.
Firca de nou oricum sperie, iar bancile indiferent daca ar considera bitcoin o moneda, oricum nu ar putea accepta asa ceva. Este imposibil in urmatorii 100 de ani.
Prima reactie: America ar deveni cea mai saraca tara din lumecu cel mai mare somaj, iar asta inseamna razboaie!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ba da, doar ca la alt nivel. Cum scapi de datoria externa cand bitcoin o sa devina moneda?
Sa ne uitam un pic pe tabelul de aici: This surprising chart shows which countries own the most U.S. debt , pentru cine nu stie cate 0-uri are un trilion: 1.000.000.000.000
La asta ma refeream in postarile de mai demult... una din chestiile pe care le au la indemana ca sa killer-easca bitcoin.
De ce credeti ca Greenspan zicea ceva de genul ca "nu are niciun interes relativ la bitcoin"? Am mai spus asta. Nu iau masuri, pentru ca le este foarte usor sa ia masuri. Globale. Ce au facut pana acum, e joaca de copii.
Eu sunt un sustinator al Bitcoin, ca si Puthre, doar ca el este un optimist, in timp ce eu zic ca vad mai realist politica. Poti distruge absolut orice, chiar si numai cu zvonistica pusa bine la punct. Oamenii astia au puteri practic nelimitate. Si in timp ce eu scriu aici, sunt convins ca Prism stie ce scriu.
Parerea mea de "privitor de pe trotuar" este ca fac experimente cu moneda, pentru ca au un plan pe viitor, un plan separat, al lor. Dar vor scoate ceva regulat, nu o moneda libera. Conceptul de moneda libera inseamna economie libera, ceea ce inseamna fara banci, ceea ce inseamna fara corporatii, ceea ce inseamna si fara politica. Cine crede ca vor sta cu mainile in san, se inseala amarnic. Cititi cartile despre fondatorii economici ai Americii, si veti intelege mai bine in ce fel gandesc ei.
Va mai vand un pont, scurt, ca o dam in altele.
Stiti probabil deja, ca anumite tari, precum Suedia, au plan sa elimine banii fizici? Oare de ce?
Banii pe viitor vor fi 100% electronici, iar societarea noastra e bazata pe ei. Din anii 70 incoace, moneda generata artificial prin circuite bancare a crescut exploziv. Ei urmaresc o chestie foarte simpla:
- realizeze o moneda care poate fi generata in orice cantitate, cand au nevoie
- pe care sa o poata controla, inclusiv la nivel de individ.
De fapt urmaresc un singur lucru, de cand exista omenirea: control.
Cum e cu banii electronici: Te faci dizident sau ai vorbit ceva de rau de cine nu trebuie? Enter-Delete si esti sarac lipit. Banii tai vor inceta sa mai fi existat vreodata. Cauta-le urmele.... in cloud.
Deschideti ochii, va rog. Really.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)