Pagina 11 din 24 PrimulPrimul ... 91011121321 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 240

Subiect: Bitcoins si Cipru

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    cu 1000 - 2000 euro nu prea are sens sa te bagi in asa ceva, pentru ca nu castigi suficient.
    Multi care fac asta, mi-au zis ca un sistem de genul e foarte bun pentru inceput Nu vreau sa minez btc, ci ltc

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Asta e ca povestea cu blana ursului din padure.

Un sistem de in banii astia ar fi ok daca iti comanzi un rig ASIC. Problema mare insa, este ca nu se gasesc pe loc. Sau deloc.

Asta inseamna ca: il comanzi (si il platesti) acum, si in cel mai fericit caz il vei primi la iarna, cand va fi probabil deja destul de depasit. Iar multi din cei care ofera echipamente de acest gen, de fapt nu ajung sa fie livrate niciodata (sunt un fel de scam, mai mult sau mai putin - ori se intarzie la infinit, ori incep sa faca refunds.... care se intarzie si ele la infinit)... deci e o loterie. Toti promit, majoritatea nu livreaza. Sau livreaza cand deja nu mai are mare importanta.

De exemplu rig-urile de la butterfly labs, o sa le vezi ca sunt ofertate "in aproximativ doua luni" . Dar de fapt, sunt doua luni... de multe luni. Sunt asa de cand ma uit eu la ele. Mereu doua luni, si oameni care tot asteapta.... sa le fie livrate.

Te-as intreba: daca ai fi producator de asa echipamente profitabile, ar renta sa le vinzi? In loc sa le pui sa produca bitcoins pentru tine? Intrebarea asta ar trebui sa-ti ridice.... un semn de intrebare.

Iar daca incerci sa folosesti placa video/GPU pentru mining, vei constata ca nu renteaza, daca faci corect calculele de consum curent. Acum depinde si ce anume constituie castig pentru tine, asta este alta poveste. Asa, poti sa iei un calculator, cumperi o placa video, incepi azi si castigi cativa centi pe zi.

Miningul este rentabil pentru cei care produc curent; spre exemplu au deja panouri solare si eoliene si produc curent electric pe care il consuma in loc sa il vanda. Asa da, este profitabil.

Oricum, inainte sa te apuci, iti recomand sa-ti faci calculele de profitabilitate.

Daca vrei insa parerea mea, mai bine investesti banii astia in proiecte web, iar cu ceea ce castigi cumperi bitcoins cand scade pretul.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Asta e ca povestea cu blana ursului din padure.

Un sistem de in banii astia ar fi ok daca iti comanzi un rig ASIC. Problema mare insa, este ca nu se gasesc pe loc. Sau deloc.

Asta inseamna ca: il comanzi (si il platesti) acum, si in cel mai fericit caz il vei primi la iarna, cand va fi probabil deja destul de depasit. Iar multi din cei care ofera echipamente de acest gen, de fapt nu ajung sa fie livrate niciodata (sunt un fel de scam, mai mult sau mai putin - ori se intarzie la infinit, ori incep sa faca refunds.... care se intarzie si ele la infinit)... deci e o loterie. Toti promit, majoritatea nu livreaza. Sau livreaza cand deja nu mai are mare importanta.

De exemplu rig-urile de la butterfly labs, o sa le vezi ca sunt ofertate "in aproximativ doua luni" . Dar de fapt, sunt doua luni... de multe luni. Sunt asa de cand ma uit eu la ele. Mereu doua luni, si oameni care tot asteapta.... sa le fie livrate.

Te-as intreba: daca ai fi producator de asa echipamente profitabile, ar renta sa le vinzi? In loc sa le pui sa produca bitcoins pentru tine? Intrebarea asta ar trebui sa-ti ridice.... un semn de intrebare.

Iar daca incerci sa folosesti placa video/GPU pentru mining, vei constata ca nu renteaza, daca faci corect calculele de consum curent. Acum depinde si ce anume constituie castig pentru tine, asta este alta poveste. Asa, poti sa iei un calculator, cumperi o placa video, incepi azi si castigi cativa centi pe zi.

Miningul este rentabil pentru cei care produc curent; spre exemplu au deja panouri solare si eoliene si produc curent electric pe care il consuma in loc sa il vanda. Asa da, este profitabil.

Oricum, inainte sa te apuci, iti recomand sa-ti faci calculele de profitabilitate.

Daca vrei insa parerea mea, mai bine investesti banii astia in proiecte web, iar cu ceea ce castigi cumperi bitcoins cand scade pretul.
    Chestia e ca in proiecte online bag bani si o sa bag sempre, dar as investi si in alte lucruri

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Sigur, nu zice nimeni sa nu investesti in ce vrei. Doar ti-am atras atentia, ce ar trebui poate sa studiezi mai intai.

Ceea ce auzi de la unul sau de la altul, nu elimina documentarea proprie, care e mai importanta.

iusuro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st August 2011
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    31
    Posturi
    28
    Putere Rep
    28

Implicit

Am rasfoit pe aici si am vazut ca mai sunt oameni care nu inteleg de unde vin bitcoinurile si metoda prin care bitcoiunurile apar.

Iaca am dat peste un videoclip de 3 minute in care este explicat fenomenul(daca pot sa-i spun asa, adica procesul de formare si bla bla). Dureaza 3 minute si daca n-ai inteles nici dupa ce-ai vazut clipul care-i treaba, macar ti-am starnit curiozitatea.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de iusuro Vezi Post
    Am rasfoit pe aici si am vazut ca mai sunt oameni care nu inteleg de unde vin bitcoinurile si metoda prin care bitcoiunurile apar.

Iaca am dat peste un videoclip de 3 minute in care este explicat fenomenul(daca pot sa-i spun asa, adica procesul de formare si bla bla). Dureaza 3 minute si daca n-ai inteles nici dupa ce-ai vazut clipul care-i treaba, macar ti-am starnit curiozitatea.
    A fost si mai devreme: Bitcoins si Cipru
    Caut cu jingle.ro.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

CURSA pentru construirea unor SUPER-COMPUTERE speciale pentru crearea de bani digitali - IT & C > Capital.ro
    Când a apărut Bitcoin pe piață, puteai obține banii cu un simplu PC, însă acum este pur și simplu imposibil. De fapt, acum este nevoie de circa 9 milioane de ori mai multă putere de procesare pentru a produce Bitcoini față de cât era nevoie la început.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Duta Constantin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th March 2013
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    41
    Posturi
    196
    Putere Rep
    25

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Pagina 11 din 24 PrimulPrimul ... 91011121321 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •