Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu am avut bani sa cumpar domeniu pe .ro si am luat google.info dar parca nu l-as mai vrea. Il bag la licitatie pe google.info (matrita de facut bani care scuipa monezi) pentru 1 euro. Tom licitezi?![]()
P.S.Am fost foarte discreta![]()
C'est la vie!
NU. Din mai multe motive:
1. aia de monezi nu-mi place, miroase a "uzat"
2. google.info nu merita 1 euro, fie si la "teapa" pt moderatori
3. nu am banii acum de dat, am 10 mil la gigi, 2 la dan, 4 la kidu, 14 la puthre, 4 la roby si cred ca 6 la eradu. Nu pot sa le cer, ca pierd dobanda de 100% pe luna. Cred ca mai am vre-o 5 in saltea (cate milioane sunt intr-o saltea de 25 cm?), si 10 ingropati, dar nu mai stiu exact unde.
4. Nu ai fost discreta
5. nu vad ce ai scris, pt ca au sters moderatorii postul, pentru incalcarea regulilor.
6. ma mai gandesc
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
7. mi-am luat un aparat de facut printscreen
8. inca ma gandesc ce sa scriu la punctul 9
9. sunt singurul de pe forum care are doua telefoane nokia si nu am smartphone?
10. cand ma uit la avatarul lui Tom imi vine sa impusc pinguini
11. am mancat un iaurt cu fructe muller crema di frutta
12. cine imi aduce si mie o cana de apa la batranete?
13. o sa-mi fie sete la batranete?
Trust, but verify.
Eu am primul meu milion de euro , este o hartie de 1 leu pe care am scris un milion de euro. M-am inspirat din filmul "The Secret" sper ca si visul meu sa devina realitate la fel ca visul protagonistului din film![]()
Pe cine intereseaza banii? Noi suntem aici din dragoste pentru online. Sau?![]()
va sa zica nu ma ajuta nimeni sa castig milionul de euro a?
C'est la vie!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)