Un infografic interesant oferit de Enom, celor ce sunt reselleri, cu privire la noile TLDs.
@puthre / @Nichita - am rezolvat cu hotlink la Enom
Un infografic interesant oferit de Enom, celor ce sunt reselleri, cu privire la noile TLDs.
@puthre / @Nichita - am rezolvat cu hotlink la Enom
Ultima modificare făcută de neo; 5th December 2012 la 19:47.
Advanced -> Insert image (linkul catre ea).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Normal, americanii ar vrea sa faca 100 de tld-uri, iei incaseaza banii pe ele, eu zic ca ajung cate sunt acuma, poate daca ar marii un pic taxa ar mai elibera din domeniile blocate de revanazatori.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Interesant domeniu .shop. Iar unii romani ar plati mult pentru un domeniu .vip![]()
Cu siguranta o sa fie bataie mare pe tld-urile astea. Sa nu puna insa niste preturi exorbitante la inceput, ca sa aiba acces la ele numai persoanele cu putere financiara.
.hotel, .forum, .email, .online, .pizza, .art, .eco, .club, .yoga, .design, .expert, .app, .blog, .map, .college, .live, .mom sunt cele mai bune, parerea mea.
Cu toate .tld-urile astea se va intampla un singur lucru: .com vor deveni si mai valoroase pe plan international, iar ccTLD-urile de asemenea pe proiecte locale.
Va fi interesant dpdv SEO daca Google va ranka mai bine la o cautare cum ar fi "tehnici yoga pentru incepatori" site-uri care au extensia .yoga Probabil ca vor avea un mic avantaj asa cum mai au inca EMD-urile, cu conditia sa fie siteuri de calitate.
In rest noile .tld-uri sunt bune pentru persoane si institutii care nu si-au batut capul pana acum sau nu au prins un domeniu bun si relevant pe .com sau .net
Exista de ceva vreme .travel (nu puteti spune ca nu este o nisa disputata). Cate proiecte ati vazut pe aceasta extensie? Cred ca in ultimele luni am accesat peste 2000 de site-uri de travel si nu am nimenit nici macar unul cu aceasta extensie.
Nu vad sa aibă șanse foarte mari. Iar dpdv se, nu cred ca mai face Google diferențe intre tld-uri.
Iar domeniile noi nu știu cât succes vor avea.
De vreun an am început să urmăresc și sa cumpăr cuvinte englezești pe tot felul de cctld-uri. Când m-am apucat erau libere majoritatea, dar acum nu prea mai găsesc mare lucru liber. Singurele unde a mai rămas ceva liber sunt cele de $70-100 / an.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)