De o perioada ma tot invart pe aici si vazand mai multe topice am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine daca as deschide si eu un topic, doar informativ, doar pentru a stii de ce se intampla asa...
Tema pe are as vrea s-o discut ar fii legata de MarketPlace.
Despre ce? Despre vanzarea unor servicii, website-uri, articole,link-uri s.a.m.d
As vrea sa va intreb, de ce in mare parte fiecare domeniu/web site scos la vanzare are ca incheiere fraza urmatoare:
"Rog oferte de pret pe PM"
Sa inteleg ca se ajunge la idea "Bai, am branza asta, o vand, nu am un pret, zi tu un pret si daca nu imi convine atunci plusez, daca ai oferit mai mult de cat cred accept, si daca sau daca sau cum o mai fi"
Per total, de ce nu se impune o mica regula, nu chiar obligatorie dar cel putin una bun simt in care sa se spuna UN PRET pentru unele servicii, o suma ca omul sa nu se astepte la minuni cand ajunge sa dea PM-uri..
Personal am ajuns undeva la 20-25 de mesaje personale trimise care s-au sfarsit prin a zice "Mersi fain de informatie". Adica am pierdut timp, atat eu cat si persoana respectiva si asta doar pentru ca a fost greu sa spuna de la inceput "Costa x euro"
Intrebarea mea ar fii; Se poate face ceva in privinta asta? Daca nu, de ce nu ?

Răspunde cu citat