Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Google, la un pas de disparitie?

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Cum poti sa fii idiot sa crezi asa ceva.
    daca eu castig doar cu 10% mai mult decat anul trecut si nu cu 20% asa cum am planuit inseamna ca ma probusesc? Din contra inseamna ca am crescut cu 10%
    La fel cum prevad altii prabusirea chinei, cand de fapt china da clasa la toti si are o crestere uriasa, doar ca nu mai este cu doua cifre.
    Tu stii macar ce este aia o bursa? cum functioneaza?

Daca apare in ziar o stire ca lLry Page a facut gripa scad actiunile, daca se afla in presa ca se insoara cresc actiunile, dar in realitatea activitatea google nu se schimba nimic in acest timp.

Imi aduc aminte cum imi explica cineva anul trecut ca blogul lui valoreaza 50.000 euro, spunea ca el va vinde cu 100 Euro articol., x 1 articol pe zi este super profit, pe hartie avea dreptate si era super bogat, dar in realitate nu incasa nici 50Euro anual, pentru ca nu a gasit "investitori" care sa ii plateasca cu 100 Euro articolul
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cum poti sa fii idiot sa crezi asa ceva.
    Si analistii aia nici macar nu sunt de la Google. Mi-ar fi greu sa cred ca un angajat Google ar veni sa spuna asa ceva, cel mai probabil e vreun analist la mana a doua care nu habar are ce face acea companie dar care lanseaza cateva teorii de acest gen. Daca era intr-adevar cum spunea el nu mai statea sa faca teoria conspiratiei ori rapoarte pe internet ci cumpara actiuni la companii rivale si se imbogatea.

Am scris in postul precedent ca Google a atins un record la bursa cu cateva luni in urma si as vrea sa rectific. Nu a trecut nici macar o luna de la acel record -> Record pentru actiunile Google: costa aproape 750 de dolari

In opt ani nu se stie ce se va intampla, dar oricum ar fi, este mult spus ca o sa dispara. Cu toate investitiile si facilitatile pe care le ofera Google nu au reusit sa falimenteze Yahoo-ul, deci greu de crezut ca se va intampla in "sensul" celalalt.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Ce-i cu topicul asta? Nu suna nici un clopotel pe nicaieri? nu-l inchide nimeni, defapt ar trebui sters ca vorba lui Tom, ne facem de ras pastrand un astfel de topic care nu este altceva decat un articol scris cu picioarele de un anonim.
    @IONUT - daca vrei sa ne ajuti cu ceva, in primul rand nu mai deschide astfel de topicuri, iar daca vrei neaparat sa deschizi, da un citat din articol sau un link catre el si spune-ti parerea ta, vino cu o informatie relevanta, starneste o discutie pe baza a ceva concret. Cu topicuri de genul asta nu o sa atragi decat astfel de comentarii, ceea ce cred eu ca nu e bine.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

ionutzz23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    196
    Putere Rep
    36

Implicit

Ieri am citit acest articol pe net si normal ca mi-am dat seama ca este un articol fara rost asa cum am scris si eu in a doua postare din acest topic. Doar am deschis un topic pentru a discuta despre "prostiile" scrise in acest articol, dar nu inteleg de ce toti ati sarit de parca va-ti ars...

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de ionutzz23 Vezi Post
    Ieri am citit acest articol pe net si normal ca mi-am dat seama ca este un articol fara rost asa cum am scris si eu in a doua postare din acest topic. Doar am deschis un topic pentru a discuta despre "prostiile" scrise in acest articol, dar nu inteleg de ce toti ati sarit de parca va-ti ars...
    Suntem pe seopedia omule. Nu poti sa scrii ca "dispare google" aici. Acest articol e aberant. La fel si asocierea facuta intre pinguin, panda si modificarile Google de la bursa.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Disparitie Sitelinks
    De Havrince Daniel în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th July 2011, 06:18
  2. Disparitie 30k+ backlinks
    De Sebastian în forumul Google
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 18th February 2011, 00:42
  3. Disparitie din nisa
    De Prometeu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th January 2010, 11:55
  4. Disparitie misterioasa din Google!!!
    De blacksharkmedia în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st September 2008, 20:45
  5. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare