Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Box Tom si PhoeniXman

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

offtopic:
    @phoenixman - ti-am explicat de ce ti-am dat un negativ, vrei sa iti desenez? Iti fac un infografic? Vad ca tu continui sa ataci persoane. Ia fa-mi o critica asa, ca la carte. Explica-mi ce inutil sunt eu pe forum.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@phoenix. Repet, nu ma cobor la nivelul tau, dar daca iti ceri scuze pentru aberatiile spuse, iti pormit ca iti raspund on-topic.

Daca nu realizezi ca spui aberatii, si iti sustii "valoarea" prin atacuri si jigniri, atunci da-mi voie sa nu-ti raspund.

In 95% din topicurile tale vinzi ceva, deci cred ca ai tot interesul sa-ti pastrezi reputatia. E singurul motiv pentru care esti pe seopedia, sa-ti vinzi serviciile! Cand vb de seo, aberezi, asa ca e normal sa-ti ceri scuze, cand gresesti.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

offtopic. eu zic ca astfel de certuri nu duc nicaieri. Ar trebuii sa ne axam cel mai bine pe topic, nu asta face SEOPEDIA? fiecare cu ideile si informatiile sale expuse pentru ceilalti membrii.
    ontopic. din toate cunostintele mele gabi, nu ai avea de ce sa risti. eu zic ca ar fi ideal un astfel de link. (cine n-ar vrea...)
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @phoenix. Repet, nu ma cobor la nivelul tau, dar daca iti ceri scuze pentru aberatiile spuse, iti pormit ca iti raspund on-topic.

Daca nu realizezi ca spui aberatii, si iti sustii "valoarea" prin atacuri si jigniri, atunci da-mi voie sa nu-ti raspund.

In 95% din topicurile tale vinzi ceva, deci cred ca ai tot interesul sa-ti pastrezi reputatia. E singurul motiv pentru care esti pe seopedia, sa-ti vinzi serviciile! Cand vb de seo, aberezi, asa ca e normal sa-ti ceri scuze, cand gresesti.
    Astept raspuns. Timp de negative ai, dar pentru un raspuns, constructiv, inca nu ai. Te astept.

offtopic: Faptul ca nu-ti raspund la jigniri, nu inseamna ca te iert. Mie nu-mi plac personalitatile virtuale, eu prefer face2face!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Of, Doamne... parca nu va mai saturati sa va certati, sa va razboiti. Chiar voi ati spus ca bulinele nu inseamna nimic. Si io ma cert cand simt ca nu mai pot, in momentele cand toti toti se cred superiori si etc, dar intr-un final cedez si imi vad de treaba. Azi va urasc pe unii, dar maine imi trece. Ar trebui sa faceti la fel.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Of, Doamne... parca nu va mai saturati sa va certati, sa va razboiti. Chiar voi ati spus ca bulinele nu inseamna nimic. Si io ma cert cand simt ca nu mai pot, in momentele cand toti toti se cred superiori si etc, dar intr-un final cedez si imi vad de treaba. Azi va urasc pe unii, dar maine imi trece. Ar trebui sa faceti la fel.
    Bogdan, pentru mine bulinele nu inseamna nimic, dar asta nu inseamna ca nu respect forumul si parerile unora. Faptul ca cineva ofera informatii "false", nu poate trece neobservat. Reputatia se reduce fix la aportul pozitiv sau negativ in comunitatea seopedia. Gresesti, iti ceri scuze. E omeneste.

Cred ca ai ceva reputatie negativa de la mine, dar cred ca si pozitiva. Asa e normal. Consider util ceea ce scrii, e perfect. Dar cand aberezi, trebuie sa-ti raspund. Accepti sau nu e problema ta. In schimb jignirile nu le accept, dar urasc cancanul.

ontopic: Astept scuzele lui phoenix catre Gaby, pentru ca ii ofera informatii false.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Va rog sa continuati boxul aici. Nu uitati ca sint reguli pe forumul asta, nu vrem sa vedem sange, chiloti, loguri "doveditoare" si alte prostii.
    Cine acuza sa aiba argumente, cine se apara sa aduca argumente. Altfel ne poluati aerul inutil.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Ok, nu vreau sa mai pierd timpul aiurea, nu o duc asa bine ca altii si trebuie sa mai si muncesc, tot ce a fost de zis sa zis.
    Cereti scuze fata de Gaby (si seopedia), si ai scapat de mine (pe forum)! E atat de greu sa recunosti ca aberezi?

Postul tau de aici : Risc in obtinerea unui link cu PR mare? este aberant si produce daune!

Fata de Dan, ar trebui sa-ti ceri scuze, pentru ca esti un badaran in limbaj, si nu cred ca Dan e de vina pentru esecurile tale.

Fata de mine nu e nevoie! In cazul tau nu o sa intorc si celalalt obraz!

@ Cristian. Ti-am vorbit frumos, incercat sa-ti explic ca nu e moral sa te dai cocos, fara sa ai experienta. Am crezut ca esti cat de cat rational, dar dupa raspunsul lui matei de aici: Cate ceva despre un om fara cuvant. inteleg perfect de ce esti prieten cu Phoenixman. Esti o persoana de evitat, nu inteleg cum te suporti!

@ krumel: Daca tu crezic a e bine sa stergi posturile, si sa le muti, e treaba ta. Eu i-am raspuns, poate nu a apucat sa citeasca raspunsul. Pentru ca avea si "demonstratie" pentru topicul lui Gaby cu PR7. AM cerut macar un ban de 6 luni, nu renunt! Omul traieste cu bani de pe seopedia, asa ca daca dispare 6 luni, poate isi revine, dpdv al limbajului si al abordarii. Nu ma bag in viata lui, nu ma intereseaza, sunt prea "cocalar", dar anumite lucruri ma deranjeaza grav. Fara o lectie, tipul asta de oameni nu se schimba. Lasa-l fara forum 1-2 luni, si isi revine rapid. Oricum renunta in curand, dar moral trebuie dat un exemplu.

Eu argumentez ceea ce zic, si pot dovedii oricand ca vb doar din experienta. Nu sunt la nivelul lui Cristian de ex, nu fac cateva sute de euro, sunt mult mai slab, dar nu ma bag in discutii care ma depasesc. El acum are dovada, daca stie sa citeasca printre randuri, ca stiu ce vb, in schimb a preferat sa ma faca in toate felurile. Nu il iert!

@ zettu. Eu fix acest lucru incerc, sa discutam pe topic, dar daca gaby intreaba ceva, si primeste 2 raspunsuri false, nu trebuie specificat ca e gresit?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Tom, incerc sa temperez unele lucruri. Sterg discutiile inutile daca ele nu sint in sectiuni corespunzatoare sau nu sint argumentate. Certurile incerc sa le organizez astfel incat nimeni sa nu fie deranjati de ele. Aici puteti continua linistiti, pana la o limita.

Nu sint politist, desi pot penaliza useri pe forumul asta. Eu si altii ca mine au lucruri mai bune de facut decat asist la certurile inutile.

In rest va puteti carota (regulamentar) pana la sange.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Cateva lucruri am urat in viata si "tiganeala" e printre ele. Postez in acest topic pt. ca m-am simtit vizat, si in acest post, si in altele, de spusele lui Tom.

As vrea sa ii cer scuze lui Tom pt. cele doua negative pe care i le-am dat. Sunt de fapt doua din cele trei negative pe care le-am dat de cand sunt pe acest forum.

As vrea sa imi cer scuze si comunitatii pt. ca in cele mai multe din cazuri am scris numai aberatii si am indus in eroare utilizatorii.

Dupa cum spunea Tom sunt unul din cei care alearga dupa reputatie pe acest forum. Nu ofer servicii, nu am (si nici nu caut sa am) un nume in online-ul romanesc, nu reprezint nicio companie si, cu exceptia a 4 anunturi neimportante, nici nu ma folosesc de Marketplace. Cu toate astea alerg dupa reputatie si sufar de imagine.

Pentru mine seo e un hobby si seopedia o comunitate. Sunt sigur ca intotdeauna voi gasi pe acest forum sfaturi bune legate de seo.

Dupa ce am vazut si acest topic in care Tom continua sa jigneasca alti membrii mi-am dat seama ca e mai bine sa revin la postul de simplu cititor al forumului.

Mult noroc tuturor.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •