Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Box Tom si PhoeniXman

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ crt. Inteleg aluzia si o respect, si respect si faptul ca ai preferat sa postezi in loc sa te ascuzi dupa un nick. Stiu ca inca mai ai boala pe mine, e normal (sunt foarte multi cu pata pusa pe mine), trebuie sa fie si cineva vinovat pt diverse probleme.

Cat despre jignit, depinde cum definim fiecare "jignirea". Nu suntem rude (pe forum) si nici nu suntem obligatii sa suportam "tampenii". Cand cineva raspunde intr-un topic pe care il urmaresc si abereaza, imi rezerv dreptul sa-i raspund, mai acid daca e cazul, sau mai frumos daca consider ca e prima oara cand abereaza.

Parte din postare este faptul ca vrei sa intrii intr-o tabara. Nu e cazul, dupa cum Krumel a decis sa mediatizeze postarea lui Phoenix, ma vad nevoit sa-mi vad de ale mele si sa las seopedia sa evolueze cum zice si phoneix, sa vina generatia noua, eu sunt ramolit. Asa ca nu e necesara nici o tabara. Citeste urmatoarele fraza, si sa te mai gandesti un pic la definitia jignirii:
    Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    OFF : un cacanar cu reputatie destul de mare nu incape de mine, chiar in acest topic am primit inca o reputatie negativa pentru ca mi-am exprimat parerea, omule, ai probleme mintale! cum sa semnat domnul: " Aberatii" atat.

Tom dute domnule si vezi-ti de treaba, omu nu mai are voie sa-si dea cu parerea ca vine unul cica cu "experienta" sa ne zica ca suntem prosti si sa stam in banca noastra, asa expert esti incat angajezi oameni sa-ti faca treaba

Postul tau nici macar nu este ontopic, este un post facut de un individ care se crede peste toti, stai linistit, pentru mine esti un papa lapte, ai inteles?

Da macar un raspuns in topicul omului daca esti asa destept, stai linistit ca nu vom pierde timpul sa-ti dam tie un raspuns .

Sunt satul de grandomaniile unor si indiferent de statut, varsta, reputatie cu kilu, ii bag undeva daca se leaga de viata mea.
    Acum citeste "jignirile" mele, si incearca sa faci o diferenta.

Rugamintea mea este sa nu continuam discutia noi 2, sa o lasam asa cum e, si da-mi voie sa mentin topicul cu phoenixman, si noul meu prieten ZACK (cristian D).
    Asta nu inseamna ca daca consider ca aberezi, nu ne impartim reciproc negative! Oricum aportul meu pe forum devine infim de astazi, asa ca nu-ti mai ocupa timpul cu mine, sunt multe topicuri interesante pe forum.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu inteleg de ce trebuie sa te legi de mine in continuare.....unii oameni au o ocupatie si de obicei sunt numiti "oameni normali", astia fara ocupatie de obicei au o problema si cauta sa primeasca atentie in alte feluri si se numesc ....(completeaza tu, domnule smart ass)

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Nu inteleg de ce trebuie sa te legi de mine in continuare.....unii oameni au o ocupatie si de obicei sunt numiti "oameni normali", astia fara ocupatie de obicei au o problema si cauta sa primeasca atentie in alte feluri si se numesc ....(completeaza tu, domnule smart ass)
    Ai nevoie de titrare?

Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi mentin ideea. Cand am zis handicapati ma refeream la o persoana anume, defapt doua, ghici cine!
    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ai nevoie de titrare?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Si nu intelegi de ce ma iau de tine?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi cer scuze Tom, o seara buna!
    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Si nu intelegi de ce ma iau de tine?

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Imi mentin ideea. Cand am zis handicapati ma refeream la o persoana anume, defapt doua, ghici cine!
    Frate trebuie sa intelegi de la inceput ca tu aberezi in cele mai multe dintre postari.

In pagina respectiva la fel. Deja scrisese phonixman: "Risca foarte putin, e un link de calitate, daca era sitewide era mai riscant (automat erau mai multe linkuri de odata)" si ai postat si tu ca sa te afli in treaba: "Not a single problem, atata timp cat nu e sitewide, n-ai de ce sa-ti faci griji.". Postezi foarte multe lucruri aiurea si ar trebui sa te mai temperezi.
    Discutia prezentata in imagine spune foarte multe ...
    Sa te apuci sa discuti asemenea porcarii cu persoane pe care abia le cunosti ...
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Din punctul meu de vedere userii precum Cristian ar trebui sa paraseasca acest forum de buna voie ca altfel il vor parasi mai devreme sau mai curand, dar pe usa din dos asa cum au facut si altii.
    Pana sa vad screenshot-ul am zis ca nu e treaba mea cearta voastra, dar cand tu vii si sustii in continuare ce ai scris acolo nu pot decat sa spun ca imi este mila pentru tine.
    Pe cand o campanie de curatare a forumului? Nu de alta, dar chiar m-am saturat de useri din acestia care nu au altceva mai bun de facut decat sa caute cearta si scandal jignind o intreaga comunitate din care fac parte doar pentru ca asa vor.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

N-am jignit comunitatea, ci doar anumiti membri, unora dintre ei mi-am cerut scuze. Sunt altii pe aici care se tin de prostii mult mai mari ca ale mele. Nu am de ce sa plec, am venit aici cu un scop, o sa incerc sa raman cat de mult pot si .
    Daca imi cere un admin sa plec, o sa o fac, frustrarile celorlalti nu ma intereseaza.

Toate cele bune!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Nu vede nimeni ironia?
    Trust, but verify.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •