Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 33 din 33

Subiect: Box Tom si PhoeniXman

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Nu am de ce sa plec, am venit aici cu un scop, o sa incerc sa raman cat de mult pot si .
    Te rog sa ne zici care este scopul tau, seo !? Nu cred... Nici tu nici multi altii nu au ce cauta pe acest forum, asa cum tu si altii au gresit am facut aceeasi greseala si eu candva. Chiar persoanele cu care ai intrat tu in conflict, au fost cele care mi-au tras o mustrare candva. Totusi sa iti zic un truc, taci si invata.

Zici ca lovelive castiga o anumita suma de bani ? De ce ? Se numeste perseverenta, atat el cat Tom, Dan si multi altii muncesc pe branci sa acumuleze o asemenea experienta si desigur sa realizeze un anumit venit.

Imi amintesc un exemplu facut de Dan ( desi nu am fost niciodata in relatii ok ), il respect si atunci cand are dreptate are toata stima.

"
    Intr-un bar se afla un numar de persoane, clienti vechi considerati oameni de'ai casei. Vine un client nou si se apuca sa faca scandal, Tu pe cine crezi ca da barmanul afara ? Iti zic eu.. pe cel nou !

"

Am scurtat povestea sa te fac sa intelegi un anumit lucru. Pentru a face parte dintr-o comunite, trebuie in primul rand sa dai dovada ca meriti. Nu am nimic cu tine sau cu celelalte persoane care pierd timpul pe forum, dar totusi va rog sa lasati activitatea sa se desfasoare normal.

Demult am luat o serie de negative pentru realizarea unui topic, pana cand Krumel a decis ca acel topic era chiar o noua categorie in forum, mai exact "Subiecte pentru incepatori".

Imi cer scuze daca am intrat in aceasta discutie fara sa am vreo legatura, dar ma simt in masura sa spun aceste lucruri atata timp cat am trecut deja prin ele. Sfatul meu, lasa orgoliu, cere-ti scuze si mergi mai departe ! E un lucru mare sa stii sa pleci capul atunci cand trebuie. Desi o sa ma certe cateva persoane, da acest fel de comportament este tipic romanesc. Doar noi credem ca putem face orice si suntem mai bine pregatiti, dar toate pana la momentul adevarului. Tom zicea ca teoria o descopera toata lumea, mai greu cu testele si practica. Da! Asa este ... Nu vreau sa par ca incurajez un anumit grup, chiar deloc, eu sunt pe forum sa imi fac treaba! Care ? Scriu articole, advertoriale, invat si pun in aplicare sfaturile altora si ajut unde pot si cand pot.

Sper sa iei in considerare sfaturile mele chair daca nu as fi cel mai in masura sa ti le dau.
    Ultima modificare făcută de MaXz; 21st September 2012 la 17:15.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Mi-am cerut scuze si am tacut, ce-ai vrea sa fac mai mult de atat?

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Cei care dau negative si nu se semneaza sunt niste papalapte

Inca unul:
    Subiect: Box Tom si PhoeniXman

prea tare in gura
    Si ce propui?

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •