Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Box Tom si PhoeniXman

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Question Box Tom si PhoeniXman

OFF : un cacanar cu reputatie destul de mare nu incape de mine, chiar in acest topic am primit inca o reputatie negativa pentru ca mi-am exprimat parerea, omule, ai probleme mintale! cum sa semnat domnul: " Aberatii" atat.

Tom dute domnule si vezi-ti de treaba, omu nu mai are voie sa-si dea cu parerea ca vine unul cica cu "experienta" sa ne zica ca suntem prosti si sa stam in banca noastra, asa expert esti incat angajezi oameni sa-ti faca treaba

@phoenix & cristian: cate linkuri pr7 aveti voi site-wide? Cate siteuri au fost penalizate pt site-wide pr7? Ale voastre sau altele cunoscute!

Daca nu aveti, atunci cereti scuze ca aberati!

Daca aveti vreau si eu detalii: nr links site-wide, tipul de penalizare, analiza care ofera concluzia ca site-wide pr7 a provocat penalizarea, ..... Si orice alte detalii utile = argumente pt afirmatia voastra!

Ps: cristian, daca iti dau negative, o iei personal? Nu e mai usor sa eviti posturile aiurea?
    Postul tau nici macar nu este ontopic, este un post facut de un individ care se crede peste toti, stai linistit, pentru mine esti un papa lapte, ai inteles?

Da macar un raspuns in topicul omului daca esti asa destept, stai linistit ca nu vom pierde timpul sa-ti dam tie un raspuns .

Sunt satul de grandomaniile unor si indiferent de statut, varsta, reputatie cu kilu, ii bag undeva daca se leaga de viata mea.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ma prietene, scopul tau aici e sa faci panarama? Il cunosti macar pe Tom ca om sa faci afirmatiile astea? Nu crezi ca sari calul?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ cristian si phoenix.

Vorbiti total aiurea, induceti lumea in eroare, si pur si simplu ne pierdeti timpul inutil. Cred ca cateva scuze ar fi binevenite. Pe modelul:

" Habar nu am ce vorbesc, imi cer scuze ca va pierd timpul aiurea si oferi informatii eronate, eu pur si simplu scriu ceva ca sa ma aflu in "treaba"! "

Phoenix, nu ma cobor la nivelul tau! Dar asta nu inseamna ca te iert!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

cristian si phoenix.

Vorbiti total aiurea, induceti lumea in eroare, si pur si simplu ne pierdeti timpul inutil. Cred ca cateva scuze ar fi binevenite. Pe modelul:

" Habar nu am ce vorbesc, imi cer scuze ca va pierd timpul aiurea si oferi informatii eronate, eu pur si simplu scriu ceva ca sa ma aflu in "treaba"! "

Da domnule un raspuns omului si demonstreaza cum am indus oamenii in eroare, sa vedem si noi un raspuns din partea unui expert,

Da domnule, matale dai raspunsuri doar contra cost si cu factura , daca nu sti sa dai un raspuns in acest topic vezi poate te ajuta vreun angajat de al tau, boss!

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi cer scuze preamarite domn Tom, experienta si varsta dvs. inaintata nu se compara cu umila mea trecere prin acest domeniu numit SEO, un domeniu ce apartine artelor vechi si un cadou provenit de la zei. Umile scuze prea luminatule, ma aplec in vata ta ^_^

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Imi cer scuze preamarite domn Tom, experienta si varsta dvs. inaintata nu se compara cu umila mea trecere prin acest domeniu numit SEO, un domeniu ce apartine artelor vechi si un cadou provenit de la zei. Umile scuze prea luminatule, ma aplec in vata ta ^_^
    Apreciez efortul de a parea "social", de a incerca diverse glume, dar sincer, nu ma intereseaza. Ai venit pe seopedia sa inveti, sa te "cultivi" si sa evoluezi. Vad ca incepi sa pierzi din vedere scopul pentru care esti aici.

Cand dai sfaturi false, provoci daune. Nu e normal sa-ti dai cu parerea despre lucruri la care nu te pricepi. Incearca sa accepti acest fapt, si online si in viata de zii cu zi. Faptul ca te supra-evaluezi, e problema ta, dar momentan sunt destui pe forum cu o experienta si expertiza destul de mare, care se simt jigniti cand tu aberezi.

Ce rost are sa intrii intr-o discutie care te depaseste? Nr de posturi? Nu cred. Banuiesc ca nu esti aici sa-ti vinzi serviciile. Si atunci? Te ce aberezi? Iar daca tot o faci, si cineva iti explica frumos ca nu are sens, si ar trebui sa-ti ceri scuze, preferi caterinca? Eu zic ca ai inceput cursa cu stangul, si sunt sanse mari sa o pierzi.

Peste 3-5 luni o sa ai nevoie de anumite sfaturi, sau solutii pentru diverse probleme, si o sa le ceri pe forum. Nu-ti va raspunde nimeni!

Spiritul de "haita" e falimentar, si produce doar pagube, fie si colaterale.

Toti gresim, e omeneste, dar in loc sa accepti anumite critici, preferi sa incercei sa pari cocos. Sa te vad cum scapi de lup acum, ca sa nu mai zic de urs.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Chiar nu pot sa-mi dau seama ce e in neregula cu tine...
    Motivele pentru care sunt aici nu coincid deloc cu cele spuse de tine si nu, n-o sa am vreodata nevoie de ajutor de la o persoana asa aroganta ca tine. Pacat de varsta aia frumoasa pe care o ai.
    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Apreciez efortul de a parea "social", de a incerca diverse glume, dar sincer, nu ma intereseaza. Ai venit pe seopedia sa inveti, sa te "cultivi" si sa evoluezi. Vad ca incepi sa pierzi din vedere scopul pentru care esti aici.

Cand dai sfaturi false, provoci daune. Nu e normal sa-ti dai cu parerea despre lucruri la care nu te pricepi. Incearca sa accepti acest fapt, si online si in viata de zii cu zi. Faptul ca te supra-evaluezi, e problema ta, dar momentan sunt destui pe forum cu o experienta si expertiza destul de mare, care se simt jigniti cand tu aberezi.

Ce rost are sa intrii intr-o discutie care te depaseste? Nr de posturi? Nu cred. Banuiesc ca nu esti aici sa-ti vinzi serviciile. Si atunci? Te ce aberezi? Iar daca tot o faci, si cineva iti explica frumos ca nu are sens, si ar trebui sa-ti ceri scuze, preferi caterinca? Eu zic ca ai inceput cursa cu stangul, si sunt sanse mari sa o pierzi.

Peste 3-5 luni o sa ai nevoie de anumite sfaturi, sau solutii pentru diverse probleme, si o sa le ceri pe forum. Nu-ti va raspunde nimeni!

Toti gresim, e omeneste, dar in loc sa accepti anumite critici, preferi sa incercei sa pari cocos. Sa te vad cum scapi de lup acum, ca sa nu mai zic de urs.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Inca un negativ de la Top + un bonus din gasca lui (Dan), tare destept se da domnul, mare seo-ist, o tot da ca am gresit, dar nici in acest moment nu a dat un raspuns concret celui care a deschis acest topic, wtf? va trecut vremea domnilor, poteti da cate negative vreti, asta e adevarut, lasati noua generatie sa va ia locul, , inca nu constientizati ca momentul vostru de glorie sa dus? Tom, nu te mai agita, asta e daca afacerea e pe butuci nu trebuie sa te razbuni pe concurenta, laso dracu de treaba, vino cu un raspuns omului si demonstreaza ca noi gresim daca nu asumati raspunderea de om cu probleme

Apropo, am primit negative de la doua categorii de useri, grandomani/concurenta(ii numeri pe degete si sunt pe cale de disparitie) si cocalari(au aparut cativa in ultima vreme (ii numeri pe degete), pozitive de la restul comunitatii (oameni de calitate si cu bun simt)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ontopic:
    Din ce inteleg eu de la Google, in ultima vreme conteaza relevanta si contextul, nu PR-ul. Daca ne luam strict dupa PR, cel mai probabil gresim. E drept, conteaza autoritatea site-ului, dar din experienta mea asta nu se mai masoara de mult in PR.
    Din punctul meu de vedere, site-ul care primeste link nu risca nimic daca este corect contextul, indiferent de nisele celor doua site-uri.

Offtopic:
    @phoenixman - nu sunt nici grandoman si nici "concurenta", rezulta din ce spui tu acolo ca sunt cocalar.
    Adica tu deduci ca eu sunt cocalar pentru ca TU ai facut pe cineva "cacanar" si "cu probleme mintale"? Ce cauta atitudinea asta intr-o comunitate? De ce o luati personal cand de fapt ar trebui sa invatati ceva? Ai idee cate negative am primit eu si pentru ce? M-ai vazut vreodata ca m-am plans pe vreun topic? Grow up!
    Trust, but verify.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

@phoenixman - nu sunt nici grandoman si nici "concurenta", rezulta din ce spui tu acolo ca sunt cocalar.
    Adica tu deduci ca eu sunt cocalar pentru ca TU ai facut pe cineva "cacanar" si "cu probleme mintale"? Ce cauta atitudinea asta intr-o comunitate? De ce o luati personal cand de fapt ar trebui sa invatati ceva? Ai idee cate negative am primit eu si pentru ce? M-ai vazut vreodata ca m-am plans pe vreun topic? Grow up!
    Domnu Dan ce sa invat de la matale? cea mai mare activitate a voastra este la topicul de glume unde va radeti unul de altul , transformati orice topic in glumele voastre proaste, obligati moderatorii sa mute orice topic in sectiunea de glume...

Toti sunteti mari destepti si va luati de mine, dar nici unul! nu a dat un raspuns ontopic concret si nici unul nu a precizat ce greseala dumnezeasca am facut!

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •