Nu ripostez intotdeauna, dar cand o fac am un motiv intemeiat.
Am si eu un anunt in marketplace de ceva timp pe care l-am updatat la cateva zile pentru a modifica preturile pe care le practic si pentru a anunta eliberare sau rezervarea unor locuri.
Toate bune si frumoase pana azi cand un anume tip de genul "ma plictisesc rau de tot si nu am ce sa fac asa ca hai sa-i stric ziua lui Dragos" imi lasa un comentariu offtopic in thread atragand atentia asupra faptului ca eu incalc regulamentul Seopedia updatand acel thread cu noua oferta.
Zic ok, ii raspund si ii spun ca desi s-a inverzit intre timp pentru mine a ramas acelasi user care cauta "nod in papura" si "harta" la orice pas si invit un moderator sa ma sanctioneze daca este cazul. Mai apoi citesc si eu regulamentul Seopedia care spune asa:
" 20. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc. In afara de postul original al thread-ului, orice alte posturi trebuie sa se includa in urmatoarele criterii:

- cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
- doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces.

Nota: Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.

Cei care incalca aceasta regula vor fi penalizati cu o infractiune valorand 5 puncte (valabila 60 zile). (Descrierea sistemului de infractiuni).
"

Deci, acest tip imi atrage mie atentia ca incalc regulamentul incalcandu-l la randul sau. Ii trimit un pm ca sa-l luminez, dar replica sa a fost geniala, mi-a inseniat ziua care si asa a fost destul de gri:
"Total de acord. Sa fim ambii penalizati, nu ma deranjeaza, nimic impotriva. Te salut."

Pe scurt: Tu treci cu masina pe rosu, din fata un altul trece pe rosu si apoi te opreste si te trage de maneca ca de ce ai trecut pe rosu, ca nu ai voie. Mi se pare destul de logic. Voua nu?