Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Cum sa fii imbecil pe Seopedia

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit Cum sa fii imbecil pe Seopedia

Nu ripostez intotdeauna, dar cand o fac am un motiv intemeiat.
    Am si eu un anunt in marketplace de ceva timp pe care l-am updatat la cateva zile pentru a modifica preturile pe care le practic si pentru a anunta eliberare sau rezervarea unor locuri.
    Toate bune si frumoase pana azi cand un anume tip de genul "ma plictisesc rau de tot si nu am ce sa fac asa ca hai sa-i stric ziua lui Dragos" imi lasa un comentariu offtopic in thread atragand atentia asupra faptului ca eu incalc regulamentul Seopedia updatand acel thread cu noua oferta.
    Zic ok, ii raspund si ii spun ca desi s-a inverzit intre timp pentru mine a ramas acelasi user care cauta "nod in papura" si "harta" la orice pas si invit un moderator sa ma sanctioneze daca este cazul. Mai apoi citesc si eu regulamentul Seopedia care spune asa:
    " 20. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc. In afara de postul original al thread-ului, orice alte posturi trebuie sa se includa in urmatoarele criterii:

- cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
    - doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces.

Nota: Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.

Cei care incalca aceasta regula vor fi penalizati cu o infractiune valorand 5 puncte (valabila 60 zile). (Descrierea sistemului de infractiuni).
    "

Deci, acest tip imi atrage mie atentia ca incalc regulamentul incalcandu-l la randul sau. Ii trimit un pm ca sa-l luminez, dar replica sa a fost geniala, mi-a inseniat ziua care si asa a fost destul de gri:
    "Total de acord. Sa fim ambii penalizati, nu ma deranjeaza, nimic impotriva. Te salut."

Pe scurt: Tu treci cu masina pe rosu, din fata un altul trece pe rosu si apoi te opreste si te trage de maneca ca de ce ai trecut pe rosu, ca nu ai voie. Mi se pare destul de logic. Voua nu?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu-mi vine sa cred . Daca nu intram sa vad cine a scris articolul, eram convins ca numele titlului e numele initiatorului. Am mai zis-o si o repet, mi-e scarba de oamenii ca tine. Sunteti domni mari care fac SEO si scot din AdSense nu stiu cati paraiiiiii, da` va lipseste respectul cu desavarsire si nu suportati sa fiti atentionati. Esti penibil. Salutari.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Aham. Deci Bogdanel imi dadea mie report de fiecare data cand aveam ceva de adaugat in topicul meu =)))). Oricum, nu am fost sanctionat niciodata pentru aceasta abatere, semn ca moderatorii sunt cerebrali si disting spamul de informatia utila.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu inteleg scopul threadului si mai rau, nu inteleg de ce va permiteti sa etichetati oamenii asa repejor. Ca sa decid ca un individ este imbecil/retardat, ar fi nevoie sa il cunosc binisor.

Apoi sa te apuci sa povestesti decizia ta intr-un topic de x randuri...

Aveti buton de report daca va simtiti lezati si invatati sa va spalati rufele in familie, in orice moment in care escaladati bunul simt, aveti din nou report la indemana.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Dragos - vezi tu cum sta treaba? De ce sa apelezi la bunul simt, crezi ca are vreo valoare?
    Romanul e obisnuit sa aiba reguli, altfel are impresia ca poate face orice. Ce conteaza ca ii deranjez pe toti atata timp cat nu incalc nici o regula?

Presimt ca urmeaza o dezbatere pe tema "ce definitie are cuvantul <<imbecil>> in DEX si cat de bine a fost folosit in cazul nostru"
    Trust, but verify.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Ce conteaza ca ii deranjez pe toti atata timp cat nu incalc nici o regula?

P-asta o pun pe raftul de colectie

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Omul este verde acum nu pentru ca a fost onest pe SEOPEDIA ci pentru ca a dat advertoriale moca si apoi i sau dat puncte pentru asta. Pe scurt a cumparat reputatie pozitiva, chiar daca avea pe merit una negativa, nu a castigat prin munca.
    Stiu ca dragos e un om OK, si il cred
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Problema ta, Bogdan, este ca m-ai prins intr-o zi foarte proasta. Cred ca in oricare alta zi as fi trecut cu vederea gestul tau.
    Nu este vorba ca nu suport sa fiu atentionat, din contra, daca o faci corespunzator nu ma supar deloc ci incerc sa repar ceea ce am gresit, dar cand in maketplace majoritatea isi updateaza thread-urile fara sa tina cont de regulament si fara sa fie trasi de maneca de nimeni, vii tu, legiuitorul absolut si incalci o regula ca sa imi arati mie ca am gresit. Asta asa, din plictiseala, si cand iti explic ca frumos era sa dai un report la thread si sa-mi trimiti un PM daca vroaiai sa-mi spui ceva, ma iei la misto si ma tratezi cu superioritate.
    Poate e prea dur ca l-am numit imbecil, dar na, ce sa-i faci, asa mi-a venit cand am vazut cum se comporta cu mine acest personaj.
    Acum stiu, vor veni negativele, atacurile la persoana mea sau la adresa cunoscutiilor, am mai trecut prin astea, asta e, mai trec odata.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Omul este verde acum nu pentru ca a fost onest pe SEOPEDIA ci pentru ca a dat advertoriale moca si apoi i sau dat puncte pentru asta. Pe scurt a cumparat reputatie pozitiva, chiar daca avea pe merit una negativa, nu a castigat prin munca.
    Stiu ca dragos e un om OK, si il cred
    Am impresia ca tu vorbesti doar ca sa nu taci. Inainte sa ma faci pe furis "escroc" (din ce am invatat eu, acesta e un antonim al cuvantului "onest"), cauta dovezi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@Bogdan esti sigur ca vrei sa intri in razboi si cu mine?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bye Bye Seopedia
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 09:40
  2. RSS pe seopedia
    De horex în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th April 2009, 11:16
  3. Hello , SEOPedia
    De Rares Pintea în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 10