Postat īn original de
bogdancercel
nu sa o faci pe ziaristul musai, dar portul are povesti frumoase care cred ca merita consemnate, adaugate intr-un proiect. mergi la biblioteca, vizavi de "Casa Alba" si gasesti acolo info despre port

Nu stiu daca si sala de lectura este tot acolo, sau o fi ramas tot in spatele hotelului Traian...
Daca stii "una alta" atunci e bine. Ramane doar sa-ti clarifici ce tip de proiect faci si-i dai drumul. Dar la fel de bine poate fi si ploiesti.biz si caracal.biz. am crezut ca vrei ceva anume de la "braila", nu doar sa faci un site ca ai un domeniu.
Acea biblioteca din spatele hotelului Train inca mai este existeta, insa este un mai mare, care se afla la aproximativ un km de aceasta.
Scopul domeniului este de a promova o mica afacere offline, o afacere ce se desfasoara in Braila, m-ar interesa sa atrag atentia magazinelor, eventual cumparatorilor, persoana care sunt si predispuse sa cumpere, nu doar simple persoane ce doresc doar sa citesca(asta insemnand cel mai probabil s-a atrag atentia femeilor si a tinerilor)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat īn original de
Zimbru
Daca te referi la pagini aurii, am gasit un singur paragraf :
Mi se pare sincer aiurea, pe mine ma interesa doar informatii referitoare la adresa si datele de contact ,nimic mai mult.
Vreau mai mult, mai mult si atat.