Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Braila.biz

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data īnscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Are cineva idee daca am voie sa ma folosesc de cartea galbena pentru a publica diferite informati?
    Daca te referi la pagini aurii, am gasit un singur paragraf :
    Orice īncercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conžinutul secžiunii Pagini Aurii sau de a afecta performanžele serverului pe care ruleazć aceasta, va fi consideratć o tentativa de fraudare a site-ului ŗi vć pune īn miŗcare cercetarea penalć īmpotriva aceluia sau acelora care a(u) īncercat acest fapt.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

Si ce ar trebui sa insemne asta, sa scriu despre port sau ce?
    Eu sunt brailean deci mai stiu una alta,idee e ca nu ma incanta sa o fac pe ziaristul.
    nu sa o faci pe ziaristul musai, dar portul are povesti frumoase care cred ca merita consemnate, adaugate intr-un proiect. mergi la biblioteca, vizavi de "Casa Alba" si gasesti acolo info despre port Nu stiu daca si sala de lectura este tot acolo, sau o fi ramas tot in spatele hotelului Traian...

Daca stii "una alta" atunci e bine. Ramane doar sa-ti clarifici ce tip de proiect faci si-i dai drumul. Dar la fel de bine poate fi si ploiesti.biz si caracal.biz. am crezut ca vrei ceva anume de la "braila", nu doar sa faci un site ca ai un domeniu.
    dam papica la animale. pet shop online.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de bogdancercel Vezi Post
    nu sa o faci pe ziaristul musai, dar portul are povesti frumoase care cred ca merita consemnate, adaugate intr-un proiect. mergi la biblioteca, vizavi de "Casa Alba" si gasesti acolo info despre port Nu stiu daca si sala de lectura este tot acolo, sau o fi ramas tot in spatele hotelului Traian...

Daca stii "una alta" atunci e bine. Ramane doar sa-ti clarifici ce tip de proiect faci si-i dai drumul. Dar la fel de bine poate fi si ploiesti.biz si caracal.biz. am crezut ca vrei ceva anume de la "braila", nu doar sa faci un site ca ai un domeniu.
    Acea biblioteca din spatele hotelului Train inca mai este existeta, insa este un mai mare, care se afla la aproximativ un km de aceasta.
    Scopul domeniului este de a promova o mica afacere offline, o afacere ce se desfasoara in Braila, m-ar interesa sa atrag atentia magazinelor, eventual cumparatorilor, persoana care sunt si predispuse sa cumpere, nu doar simple persoane ce doresc doar sa citesca(asta insemnand cel mai probabil s-a atrag atentia femeilor si a tinerilor)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de Zimbru Vezi Post
    Daca te referi la pagini aurii, am gasit un singur paragraf :
    Mi se pare sincer aiurea, pe mine ma interesa doar informatii referitoare la adresa si datele de contact ,nimic mai mult.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

atunci fa-ti un magazin online, cu de toate. si faci asa: pui produse in magazin (castigi comision la vanzari - fiind vorba de afaceri locale ai putea gestiona). Listarea in magazin sa o faci doar pentru cei care afiseaza la ei in magazinul fizic un sticker cu "vindem si pe braila.biz". Tu ii promovezi, ei iti fac reclama, castigati impreuna.

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de bogdancercel Vezi Post
    atunci fa-ti un magazin online, cu de toate. si faci asa: pui produse in magazin (castigi comision la vanzari - fiind vorba de afaceri locale ai putea gestiona). Listarea in magazin sa o faci doar pentru cei care afiseaza la ei in magazinul fizic un sticker cu "vindem si pe braila.biz". Tu ii promovezi, ei iti fac reclama, castigati impreuna.
    Uite ca e o idee buna care mi-a scapat, oricum am un magazin sh de haine, as fi facut pentru el un shop online insa produsele sunt unice,nu se gaseste 2 produse la fel.

Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

ma bucur daca ti-am fost cumva de ajutor. ma leaga de braila vreo 19 ani de viata si-o copilarie faina mult succes, voi fi fan default al proiectului tau daca o cotesti spre asa ceva, ar mai fi idei.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data īnscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

Uite ca e o idee buna care mi-a scapat, oricum am un magazin sh de haine, as fi facut pentru el un shop online insa produsele sunt unice,nu se gaseste 2 produse la fel.
    Buun, tu oricum cand aprovizionezi cu marfa gasesti printre acele haine SH si unele premium, in stare foarte buna si de firma. Acestea le separi pentru a le vinde online la un pret ceva mai mare decat in mod obisnuit in magazinul offline. In cazul in care nu le vinzi online le bagi imediat pe un manechin in vitrina si le dai offline la pretul obisnuit.

ps: si eu detin ploiesti.biz si doresc sa fac un mic catalog de businessuri locale, cand oi avea timpul disponibil... in mod normal pe un domeniu oras.biz ar merge asa ceva

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de Clax Vezi Post
    Buun, tu oricum cand aprovizionezi cu marfa gasesti printre acele haine SH si unele premium, in stare foarte buna si de firma. Acestea le separi pentru a le vinde online la un pret ceva mai mare decat in mod obisnuit in magazinul offline. In cazul in care nu le vinzi online le bagi imediat pe un manechin in vitrina si le dai offline la pretul obisnuit.

ps: si eu detin ploiesti.biz si doresc sa fac un mic catalog de businessuri locale, cand oi avea timpul disponibil... in mod normal pe un domeniu oras.biz ar merge asa ceva
    Ce intelegi tu prin catalog de businessuri?
    P.s stii ca nu ai voie sa copii informatile,nu?

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data īnscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

Ce intelegi tu prin catalog de businessuri?
    P.s stii ca nu ai voie sa copii informatile,nu?
    De exemplu, lista de avocati in ploiesti, link catre lexoffice.ro ; avocatanton.ro ; avocatprahova.ro si etc... nu cred ca s-ar supara unul dintre acestia pentru putina reclama in plus. Poate catalog este prea mult spus, mai bine zis un fel de director web biz.

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Daca preiau din cartea galbena doar informatile de contact(doar adresa,numarul de telefon, email) pot aparea diferite probleme?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand / Schimb - Braila.biz si Ploiesti.biz
    De Alvy īn forumul Domenii
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd June 2012, 13:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •