Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Braila.biz

Afișare hibrid

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    50
    Posturi
    174
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Si ce ar trebui sa insemne asta, sa scriu despre port sau ce?
    Eu sunt brailean deci mai stiu una alta,idee e ca nu ma incanta sa o fac pe ziaristul.
    nu sa o faci pe ziaristul musai, dar portul are povesti frumoase care cred ca merita consemnate, adaugate intr-un proiect. mergi la biblioteca, vizavi de "Casa Alba" si gasesti acolo info despre port Nu stiu daca si sala de lectura este tot acolo, sau o fi ramas tot in spatele hotelului Traian...

Daca stii "una alta" atunci e bine. Ramane doar sa-ti clarifici ce tip de proiect faci si-i dai drumul. Dar la fel de bine poate fi si ploiesti.biz si caracal.biz. am crezut ca vrei ceva anume de la "braila", nu doar sa faci un site ca ai un domeniu.
    dam papica la animale. pet shop online.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de bogdancercel Vezi Post
    nu sa o faci pe ziaristul musai, dar portul are povesti frumoase care cred ca merita consemnate, adaugate intr-un proiect. mergi la biblioteca, vizavi de "Casa Alba" si gasesti acolo info despre port Nu stiu daca si sala de lectura este tot acolo, sau o fi ramas tot in spatele hotelului Traian...

Daca stii "una alta" atunci e bine. Ramane doar sa-ti clarifici ce tip de proiect faci si-i dai drumul. Dar la fel de bine poate fi si ploiesti.biz si caracal.biz. am crezut ca vrei ceva anume de la "braila", nu doar sa faci un site ca ai un domeniu.
    Acea biblioteca din spatele hotelului Train inca mai este existeta, insa este un mai mare, care se afla la aproximativ un km de aceasta.
    Scopul domeniului este de a promova o mica afacere offline, o afacere ce se desfasoara in Braila, m-ar interesa sa atrag atentia magazinelor, eventual cumparatorilor, persoana care sunt si predispuse sa cumpere, nu doar simple persoane ce doresc doar sa citesca(asta insemnand cel mai probabil s-a atrag atentia femeilor si a tinerilor)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de Zimbru Vezi Post
    Daca te referi la pagini aurii, am gasit un singur paragraf :
    Mi se pare sincer aiurea, pe mine ma interesa doar informatii referitoare la adresa si datele de contact ,nimic mai mult.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand / Schimb - Braila.biz si Ploiesti.biz
    De Alvy īn forumul Domenii
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd June 2012, 13:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •