Pe mine m-a cautat unu pe Fb si vroia sa intre aici.
Pe mine m-a cautat unu pe Fb si vroia sa intre aici.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Il mai tineti minte pe rayden?
rstcenter.com/forum/59517-tampitii-de-pe-seopedia.rst
Clar n-avea ce cauta aici.
Il mai tineti minte pe rayden?
rstcenter.com/forum/59517-tampitii-de-pe-seopedia.rst
Clar n-avea ce cauta aici.
Are sanse mari sa zboare si de pe RST![]()
Am vazut ca a zis un "destept" de acolo ca nu ar avea cum sa-l dea in judecata pentru ca nu-i stie numele si adresa. Ar trebui sa stie ca nu il dai direct in judecata, prima data faci plangere penala la politie iar acestia se ocupa de tot. Iar aceasta "parte" a politiei chiar isi face treaba.
Eu am facut aceasta procedura cu toate ca stiam numele, adresa si "firma" individului - este mai simplu in instanta. In cazul meu a fost Bun Laurentiu, care imi inchisese contul pe marea lui firma de gazduire cerandu-mi pe urma 100€ pe backup. Plangerea penala a ramas depusa(daca pe viitor va mai avea cineva probleme cu el sa stie ca poate face plangere si se va lua in serios tinand cont ca are "antecedente") insa la parchet nu am mai ajuns. Nu stiu exact care a fost motivul pentru ca a fost cu cativa ani in urma - cred ca aveam un backup de rezerva pe HDD, parca tin minte ca mi-a restituit si banii... chiar nu mai stiu exact. Oricum, a avut mare noroc pentru ca facusem toate demersurile ... aveam toate actele, platisem timbrul absolut tot.
Ar trebui sa stie toti cei care mai incearca sa ma "tepuiasca" ca ii astept cu mare drag. Chiar am nevoie de niste bani castigati usor.
As vrea sa-i incurajez pe toti cei care au astfel de probleme sa-si "caute" dreptatea. Daca nu in instanta macar cu plangeri la politie.
Daca vrei sa dai pe cineva in judecata si ai sanse de castg, sa stiti ca sunt avocati care accepta sa va sustina fara niciun fel de plata anticipata. Multi fac intelegi in asa fel incat sa le ramana un procent din daunele cerute reclamatului. Nu aveti niciun motiv sa nu va cautati dreptatea.
Iar pe de cealalta parte, acesti mici "infractori" ar trebui sa stie ca e foarte greu sa traiesti cu un cazier ori cand vei fi nevoit sa platesti rate la banca pentru un imprumut de care nici macar nu te-ai putut bucura. Cunosc un tip care nu se poate angaja cu acte la firme ori pe posturi mai "rasarite", din cauza acelui cazier este obligat sa lucreze la negru.
Viata nu este o gluma, toti ceilalti vor incerca sa profite de pe urma ta. Din acea categorie - ceilalti, fac si eu parte. Daca tie nu iti pasa de viata ta de ce mi-ar pasa mie?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)