Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Schimb de Servicii sau services entre particuliers

Afișare hibrid

Pîrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit Schimb de Servicii sau services entre particuliers

Din păcate nu am descoperit pe internet întâmplător, am descoperit navigând pe diferite bloguri, o tema destul de interesanta as zice eu, ceva ce mi-a atras atentia in mod special.
    Este vorba despre schimbul de servicii intre firmele particulare(o persoana se angajează sa ofere un anumit serviciu in schimbul altuia.)
    Fie ca e vorba de un serviciu online s-au offline sau nu pare seca ca acesta idee funcționează la ei.

Daca v-am făcut curios va invit sa intrați pe google si sa introduceți termenii "services entre particuliers" , veți descoperi câteva site-uri interesante.

Bineînțeles ca ma întreb oare daca voi găsi si pe vrun forum romanesc o astfel de idee pusa in aplicare,mi-ar place la nebunie.

Sursa : Schimb de servicii - Fishington Post
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    38

Implicit

Se numeste barter termenul mai pe romaneste, se practica si pe seopedia din cand in cand, s-au dat domenii sau vouchere adwords pe linkuri, etc.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Eradu, barter e in engleza, in romaneste este troc. Francezii nu introduc cuvinte straine in limba lor, mai ales englezesti. De aceea la ei nu-i zice "barter".

Nu e neaparat un schimb doar de servicii, e cam de orice: eu iti dau tie ceva, tu imi dai altceva. Eu de exemplu ofer servicii in schimbul informatiilor.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    40

Implicit

E o idee foarte buna si care cred ca ar aduce o reducere a cheltuielilor in anumite cazuri. Nu trebuie sa se rezume doar la schimburi (de linkuri, cupoane) ci si la servicii.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Teoria e buna, praftica e cea care ne omoara. Problema e ca vor fi mereu probleme in a cantari valoarea serviciilor primite. Daca nu ar fi fost aceasta piedica, trocul ar fi fost azi la fel de folosit ca si in urma cu cateva sute de ani.

Sa zicem ca tu oferi crearea unui logo in schimbul inscrieri in directoare. Daca una din parti nu va fi multumita, fa considera schimbul nefavorabil si vor rezulta neintelegeri. Aceasta metoda depinde foarte multa de abilitatile de comunicare si de cunoasterea valorii serviciilor oferite/primite. Daca ai aceste abilitati, poti chiar sa si traiesti din troc/barter (exemplu aici).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

La nivel de 2009 oamenii nu au fost f interesati de idee. Aici e povestea unui seriviciu care din pacate nu mai e activ Vrei sa cumperi dar nu ai bani? Barterul pentru IMM | Underclick
    Poate acum insa?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [SCHIMB]Fac schimb de advertoriale !
    De Guess Who în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st March 2012, 13:41
  2. Servicii.Net
    De EDW în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th November 2011, 13:15
  3. Servicii SRV.ro
    De Cristi_XP în forumul Hosting
    Răspunsuri: 24