Eu as plati pentru a primi exact ce primesc si acuma. Problema ar fi ca daca ar introduce plata, vreo 75% s-ar duce si atunci doar pentru cei 25% nu stiu cat s-ar merita sa platesti![]()
Pana la urma stau si ma gandesc ce rost au toti vizitatorii free din Romania , Bulgaria sau Guatemala. Ma uit pe un sondaj AICI. Adica pe FB il intereseaza sa faca studii de piata pentru saraci?
Cred ca acesti utilizatori de fapt produc mai multa paguba decat profit prin traficul generatSi produc paguba ca romanii nu au bani pentru asa ceva in primul rand. Il omori pe roman daca il pui sa-si puna cardul pe net sau cu siguranta il doare sufletul sa dea 2 euro pe SMS pentru te miri ce mesaj pe FB
Plus ca 30% din conturile de pe FB din Romania cred ca sunt fake. Asa ca noi vom ramane la free-uri. 2 euro se pune problema daca vor plati americanii si cum ii tii pe mai departe si ce le oferi in continuare astfel incat sa nu se plictiseasca.
Google nu cred ca va rupe gura targului nici in cazul in care FB ar introduce o asemenea taxa. In disperarea lor legata de spam plus alte fixuri vor limita aplicatiile in draci si totul va trece printr-un filtru foarte strict care va sictiri pe multi. Atat timp cat vor avea atitudinea asta politista nu cred ca vor reusi.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd May 2012 la 04:00.
@romaniac: cantitate
Ca idee, vad doua posibilitati
1. Fie au rapoarte proaste de la agentiile care fac sondaje privind dependenta de facebook (pe mine ma zapaceau, cred ca am contul doar de 1 an, twitter sigur nu o sa am).
2. Vor sa introduca versiunea cu plata ca doar doar isi fac mai multi cont.
Personal, pana nu vad "ultimii vizitatori" nu ii cred ca sunt buni.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Consider FB o platforma de socilaizare interesanta, dar, cu siguranta, cu mult supraapreciata. Intentia de a se crea o bula financiara este clara, inclusiv prin encranizarea "The Social Network" . Pe site-urile de freelancing sunt mii de indienti care vand 1000 de like-uri pentru 10-15 usd si pot livra sute de mii de like-uri in doar cateva zile ... un simplu calcul matematic arata ca un numar foarte mare de conturi facebook sun generate de roboti. Consider ca peste 50% sunt fake ....
Bursa nu face altceva decat sa indice adevarata valaore a rezultatelor Facebook, dar , daca isi vor inbunatati produsul, cu siguranta vor avea succes , pentru ca sunt zeci de milioane de utilizatori, care cred in ei ...
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Listarea la bursa a fost o reusita pentru facebook, ei au vandut un produs care valora 1 $ cu 10$ (actiunile) apoi cei care au vrut sa vanda produsul mai departe au constatat ca produsul nu poate fi revandut decat cu 9 $ si cu cat mai asteapta cu atat pretul se apropie de 1$
Facebook poate dupa ce scade valoarea actiunilor acolo unde vor ei sa recumpere actiunile la un pret mic si asa ajung sa aiba un profit urias anumiti oameni prin simple speculatii financiare
Pretul a fost unflat prin multe strategii de marketing, inclusiv acel film "The Social Network" articole in presa si multe altele, totul a fost atent pregatit.
Parerea mea aceasta listare la bursa a fost o mica teapa pentur investitori pregatita atent de un evreu inteligent
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asa este cu orice companie, se urmareste pur si simplu maximizarea profiturilor. La fel face si Google . Si ei cauta orice metoda si fac nenumarate modificari doar pentru a mai castiga 1$ in plus. Existenta unui portal/site (si care are o companie in spate) pentru utilizatori, nu exista
Si eu ma numar printre persoanele care NU ar plati pentru un cont premium pe facebook. Motivul pentru care il folosesc este doar pentru a socializa cu persoane noi sau a tine legatura cu anumite persoane. Dar si fara el se poate. Parerea mea este ca daca vor face aceasta miscare, vor ajunge ca si hi5, iar google + va triumfa in aceasta batalie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)