Multumesc pentru informatii baieti.![]()
Daca ai rezultate demonstrabile sigur gasesti clienti. De exemplu eu nu ma pricep la SEO dar avand ceva site-uri mari primesc m ulte cereri sa fac SEO pentru terti, dar cum nu ma pricep nu prestez nimic
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu se merita!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cati clienti romani ai Dane? Si care e media platilor lunare (total an/12)? Sare de 8-900 euro?
Eu am 2 clienti in ro, dupa 1 an! Stiu sunt "praf cu carne, cel mai prost, un amator, un amarat, .....", dar aveam site optimizat pe nisa, si plangi cand vine o cerere. Baietii care primesc forward de la mine, stiu ce vb.
Eu tot nu intelege de ce nu se face diferenta intre seo ca servicii profesionale si serviciile basic, (comentarii, directoare, articole, content, .....).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Omul vorbea despre servicii, sau cel putin asa am inteles eu.
Din punctul meu de vedere, clientul stabileste bugetul lunar, eu urmand sa ii ofer cele mai potrivite/bune servicii care sa se incadreze in banii lui.
SEO la kg cu promisiuni de "top 3" nu cred ca se mai aventureaza sa faca cineva
Trust, but verify.
Nu lucrez in domeniu dar cand am mai facut cate un site la un client (in special de vanzari/prezentare servicii) le-am pus si problema promovarii site-ului dar raspunsul a fost cam acelasi... "mai vedem".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)