Pagina 15 din 23 PrimulPrimul ... 51314151617 ... UltimulUltimul
Rezultate 141 la 150 din 224

Subiect: Cum convingem populatia ca Google nu este singura optiune?

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Educatia mi se pare o misiune imposibila astazi, majoritatea suntem prosti dar ne credem destepti si nu acceptam sa ne educam
    Prin "campania" asta a voastra nu incercati sa educati. Incercati doar sa fortati oamenii sa nu foloseasca Google pentru ca nu mai faceti voi suficienti bani din el, iar asta nu mi se pare educare.
    Macar unul din voi, cei care sustineti ideea, explicati-mi si mie de ce ar fi util pentru mine sa folosesc un alt serviciu de acelasi gen.

Uite, eu unul care fac din grupul acela de oameni prosti care foloseste Google si nu accept sa fiu educat, sunt de acord sa folosesc alte servicii similare celor oferite de Google daca imi aduceti argumente care sa intereasca ideea initiala.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Prin "campania" asta a voastra nu incercati sa educati. Incercati doar sa fortati oamenii sa nu foloseasca Google pentru ca nu mai faceti voi suficienti bani din el, iar asta nu mi se pare educare.
    Macar unul din voi, cei care sustineti ideea, explicati-mi si mie de ce ar fi util pentru mine sa folosesc un alt serviciu de acelasi gen.

Uite, eu unul care fac din grupul acela de oameni prosti care foloseste Google si nu accept sa fiu educat, sunt de acord sa folosesc alte servicii similare celor oferite de Google daca imi aduceti argumente care sa intereasca ideea initiala.
    Nu pot decat sa fiu de acord. Ca search, google e in top. Nu are concurent pe ro, nici pe departe. Monopol sau nu, asta este. Atat timp cat restul abia-i ajung la 10% din ce poate google, isi permite sa faca ce vrea.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Pentru ca atunci cand cauti chiloti ieftini, google iti da in top 5: Kate Middleton și-a luat chiloți ieftini pentru nunta regală.

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Si pe celelalte motoare nu ai asemenea rezultate, sau cum? Pe yahoo, in prima pagina am un anunt cu lenjerie intima purtata, un filmulet cu una care da din fund si o pagina cu balerini.
    Cum am mai zis, pe voi va deranjeaza ca nu se plateste bine, nu ca ar oferi servicii de proasta calitate.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Si pe celelalte motoare nu ai asemenea rezultate, sau cum? Pe yahoo, in prima pagina am un anunt cu lenjerie intima purtata, un filmulet cu una care da din fund si o pagina cu balerini.
    Pe celelalte macar e mai distractiv. Pe okidoki pe locul 2 e proteveul
    Caut cu jingle.ro.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Dar la MetaCrawler ce nu va place? Il folosesc de... 10-15 ani? Habar nu aveam ce e google atunci
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Emanuel Tr este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    54
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa dau si eu un raspuns la intrebare:
    Sincer, nici eu nu cred ca se poate face ceva in aceste conditii ( aproximativ 97% din cautari pe RO sunt pe Google, yahoo are 1.7%, restu nu mai vorbim ). Oricine cand deschide un browser are tendinta de a se duce pe Google.
    'bunicul meu cand vine la mine doreste sa intre pe 'Google' ' deci am devenit 'dependeti' fara sa ne dam seama. Este extrem de dificil sa schimbam lumea, nu cred ca putem decat sa ne conformam.
    Daca se face vreo campanie ma bag si eu

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Cum am mai zis, pe voi va deranjeaza ca nu se plateste bine, nu ca ar oferi servicii de proasta calitate.
    Daca nu citesti macar un sfert din ce s-a zis pe topic, n-ai de unde sa stii ca de fapt n-are nimeni nimic cu Google, ci cu vulnerabilitatea unei meserii, unor afaceri etc.

Lumea crede ca Google e domeniu public, dar de fapt nu e, e doar o firma privata care se foloseste de continutul creat de cei de aici pentru a face bani.

Nimeni nu vrea sa forteze pe altcineva sa nu mai foloseasca Google. Discutia in ultimele pagini era despre gasirea sau CREAREA unei alternative viabile.
    Vezi ca pusesem o lista cu "logical fallacies", s-o citesti si tu.

PS: poate un moderator sa schimbe titlul topicului in "Exista alternative viabile la Google?"
    Trust, but verify.

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Ba am citit ce s-a zis. Pe tine te deranjeaza faptul ca Google ii are pe toti la degetul mic si ca detine monopol, vrei sa schimbi asta, si ti-o spun cu cea mai mare sinceritatea ca mi se pare o prostie. De ce? Pentru ca este o prostie..

Hai sa nu mai cumparam Bentley pentru ca detin monopol pe piata de lux din Romania, hai sa nu mai cumparam combustibil de la Petrom(in ideea ca ar fi avut combustibil de calitate buna) ca detin monopol, HAI SA NU MAI FOLOSIM SEOPEDIA PENTRU CA ESTE(A FOST) CEA MAI ACTIVA COMUNITATE DE SEO DIN ROMANIA.
    Da, sunt de acord sa incerc o alternativa, dar asta doar in momentul in care va fi una viabila, nu doar pentru ca singura care ofera servicii ok detine monopol.

Cum poti sa zici ca n-ai nimic cu google cand tu cu mana ta ai pus titlul subiectului "Cum convingem populatia ca Google nu mai este o optiune?", cand tu cu mana ta ai scris "Cum am putea noi, o mana de oameni cu mii de site-uri, sa convingem cel putin o parte a populatiei care "sta pe net" sa foloseasca Yahoo ca motor de cautare?" si pe urma cand iti dau peste nas imi zici ca "Nimeni nu vrea sa forteze pe altcineva sa nu mai foloseasca Google."? Ideile tale se bat cap in cap..

Ai spus in primul post ca vrei sa convingi utilizatorii sa foloseasca Yahoo(ori alt serviciu) in loc de Google. Iar eu te-am intrebat, EU ca un utilizator prost ce sunt(pe ideea lui lovelife care spune ca suntem prosti ca nu ne lasam influentati pe interesele altora) de ce as folosi Yahoo cand Google este mult peste ei si orice alt motor de cautare?

LE:
    Vrei sa creezi o alternativa, am inteles, dar exprima-te corect pentru ca majoritatea au raspuns pe o alta idee decat cea pe care vrei s-o transmiti.
    Si acum ca am inteles si ce ai vrut sa transmiti te intreb: Este cineva in tara asta care poate construi un motor de cautare si niste servicii cel putin la aceeasi calitate pe care o ofera Google? Pentru ca nu poti convinge utilizatorii sa foloseasca un serviciu mai prost in ideea ca il vei dezvolta pe parcurs..

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@kaa - mie mi se pare ca ignoranta, plecatul capului si sustinerea "dictaturii" este o prostie.
    N-are nici un sens sa ne contrazicem, atata timp cat ideile noastre sunt fundamental diferite. Eu nu incerc sa te conving pe tine personal de nimic. Nu incerc sa salvez lumea si nimic de genul asta. De fapt incerc sa gasesc o cale sa conving oamenii ca Google nu este SINGURA optiune.

Cat despre titlu - nu are nici o legatura cu subiectul, dar ma bucur cand cineva se leaga de el
    Trust, but verify.

Pagina 15 din 23 PrimulPrimul ... 51314151617 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. extensie .php la o singura pagina
    De palex1988 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th January 2012, 11:09
  2. Rezultate pe o singura pagina
    De 100R în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th August 2011, 16:27
  3. Google - optiune de blocat anumite site-uri din search.
    De Florin Traian în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th March 2011, 15:56
  4. Care este singura si cea mai buna metoda?
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2008, 10:21
  5. Noua optiune de la google
    De biaterm în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th September 2006, 18:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii