Am pus si eu banner-ul pe prima pagina (top40.ro). Sper ca si altii care au site-uri sa faca la fel.
Am pus si eu banner-ul pe prima pagina (top40.ro). Sper ca si altii care au site-uri sa faca la fel.
... as avea nevoie de banner-ul flash, deoarece eu detin un site de dating, si nu pot introduce decat fisiere .swf din setarile scriptului, fara coduri html. Poate cineva sa-mi trimita fisierul flash? Adresa mea este admin@cuplari.tk . Multumesc
Noi astia mai batuti de soarta reusim sa dam lectii de viata multor persoane din jurul nostru prin puterea pe care o aratam. Nu reuesc sa intru pe site deoarece mi se incarca foarte greu si nu inteleg de ce. Pot spune ca am idee despre ce este in sufletul acelei fiinte si chiar imi pare rau ca nu pot face nimic. E bine ca exista totusi oameni carora le pasa si nu vin doar cu minciuni peste minciuni cum o patesc eu. Sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine, ii urez asta cat se poate de sincer atat ei cat si celorl care se zbat ca si mine sa devina oameni normali pentru a nu mai fi izolati de societate sau mai rau sa aibe fel si fel de dureri zilnice.
Dupa ce ai citit acest thread, mai intrebi :
Sincer.. Ai citit acest thread ?Daca vreti sa o ajutam scrieti-mi pe mail christall_2004@yahoo.com.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristian, normal ca l-am citit dar eu nu m-am referit la voi cand am scris aceste randuri, pentru ca eu stiu ce faceti pentru ea, m-am gandit la cei care se vor inscrie si vor citi randurile noastre...
Si atunci intreb altceva..cum pot sa va ajut eu...
Si crede-ma...atunci cand spun ceva nu sunt cuvinte goale, chiar vreau sa va ajut.
Posturi reunite. Diana
christall, te rog foloseste butonul Edit.
Ultima modificare făcută de Diana; 17th October 2006 la 09:38.
Pentru cei care vor sa mentina banner-ul cu Cristina pe site-ul lor, il pot prelua de aici (ambele bannere sunt mai jos ca atasament zip), si instala local.
Luna asta am avut cam 120 GB trafic, pentru ca banner-ul este servit din serverul nostru.
Codul necesar este aici. (si va trebui sa modificati calea banner-ului catre folderul in care veti copia banner-ul).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Da Cristian merci, dar nu mi-ai fost prea de folos deoarece:
"Attached FilesTo view attachments your post count must be 10 or greater. Your post count is 1 momentarily. "
Deci ori ma las pagubas, ori imi trimiti swf-ul email la admin@cuplari.tk .![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)