Iti dai seama, este o greseala fatala, merita si ban pentru 15 zile. Ai fost preocupat cu asta decat cu topic-ul in sine. Felicitari mele pentru ca nu te cobori.
Iti dai seama, este o greseala fatala, merita si ban pentru 15 zile. Ai fost preocupat cu asta decat cu topic-ul in sine. Felicitari mele pentru ca nu te cobori.
Eu unul nu inteleg persoanele care dau negativ .. sa dea dracii in mine daca inteleg.
Oare nu-i mai usor sa apesi butonul "raspunde cu citat" si sa zici acolo respectivului ca :
- mah, nu e bine cum gandesti, uite cum sta treaba .. bla bla, deoarece si pentru ca .. bla bla (Important! Ii spui omului ca greseste, dar obligatoriu vii cu dovezi care sustin afirmatia ta, altfel te obosesti degeaba si risti sa iei tu negativ )
- mah, nu era cazul sa creezi un topic degeaba, uite gaseai raspunsul "Aici"
- mah, parerile sunt impartite, iar eu sunt de alta parere, consider ca ... bla bla ... deoarece si pentru ca .. bla bla
- mah, nu e cazul de offtopic, hai te rog frumos sa pastram un topic curat
- mah, am facut teste care contrazic vorbele tale. Uite ce si cum s-a intamplat ... bla bla
Sau :
- poti sa multumesti celor ce au dat negativ si a doua oara se vor gandi inainte sa te penalizeze
- ii trimiti omului un PM in care ii spui parerea ta, impreuna cu argumentele de rigoare. Modalitati exista, trebuie doar sa vrei.
Mai ales ca unele persoane apreciaza criticile si chiar invata din ele ...
PS : Abia astazi am vazut ca se afiseaza cine iti da sau ia reputatie ...ma bucur sa vad cate lume m-a apreciat si vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor colegilor care au facut-o.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Unde poti vedea, ca eu unul nu m-am prins?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nici eu nu stiu de unde se intra, dar vei vedea in momentul in care citesti o notificare ca urmare a primirii unei reputatii pozitive sau negative
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Asa direct nu stiu unde sa vad, dar vezi in momentul cand primesti o reputatie iti apare sus la notificari.Nici eu nu stiu de unde se intra, dar vei vedea in momentul in care citesti o notificare ca urmare a primirii unei reputatii pozitive sau negative
http://forum.seopedia.ro/profile.php?do=helpfulans
Puneti-l la bookmarks![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
@Cristi: You're the man !![]()
![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Reputatie nu mi-ati datMa supar
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)