Cel mai simplu e sa dai cu h2testw peste el. Daca nu-l ai, ti-l pot trimite eu.O sa dureze ceva, dar rezultaul va fi unul concludent! Daca zici ca a tipat sa-l formatezi, asta-i semn rau...
Cel mai simplu e sa dai cu h2testw peste el. Daca nu-l ai, ti-l pot trimite eu.O sa dureze ceva, dar rezultaul va fi unul concludent! Daca zici ca a tipat sa-l formatezi, asta-i semn rau...
Cauta HP USB Disk Storage Format Tool...eu il folosesc cu succes cand am probleme cu vreun stick.
La gunoi ca altfel risti sa pierzi datele
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Poate unii dintre noi isi permit sa arunce banii, dar din pacate eu nu fac parte din categoria aceea. Aici am cerut sfaturi despre cum sa-l "vindec", nu unde sa-l arunc. Multumesc pentru sfatul tau.
Acus il strang de gat cu programelu` asta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
L-am strans de gat cu HP USB Disk Storage Format Tool... apare 16GB, dar daca pun ceva de 8GB pe el, imi zice ca n-are spatiu. O sa il folosesc sa-mi transfer jocuri cu Mario. Se poate inchide, nu cred c-are remediu.
Mai poti incerca WinToFlash sau A bootable USB, ambele au tool de format.
L-am vindecat intr-un final, multumesc tuturor de raspunsuri! Topic-ul sta deschis degeaba, se poate inchide, multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)