Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Rusinica Palaghianu, din ciclul asa NU !

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit Rusinica Palaghianu, din ciclul asa NU !

Pe data de 21.02 domnisorul Palaghianu m-a contactat pe messenger cu rugamintea de a-l ajuta cu o suma de bani de care avea nevoie. Desi initial s-a oferit sa mi-i returneze, pana la urma, dat fiind ca nu era vorba de o suma mare am convenit ca pana la sfarsitul saptamanii sa imi presteze o serie de servicii in contrapartida. Din pacate, sfarsitul de saptamana a trecut, iar saptamana aceasta m-am chinuit vreo cateva zile sa dau de domnia sa: La mesajele de pe messenger nu s-a obosit sa raspunda; mi-a raspuns nonsalant intr-un final unui mesaj pe PM ca, isi va achita obligatiile pana vineri ( ca doar asa ne-am inteles), uitand ca ziua de vineri trecuse de o saptamana
    Sa nu fiu inteles gresit, nu fac caz pentru aceasta suma de bani, e atat de nesemnificativa incat nu se merita sa imi tocesc neuronii pentru a o recupera. Pur si simplu prin acest topic vreau sa il urechez un pic, caci, a fost laudat, inclusiv de subsemnatul, mult mai mult decat ar fi meritat, si, dupa cum bine i-a prezis cineva de pe forum, deja cheful de munca ori l-a parasit, ori ... nu stiu ce sa cred.
    @Palaghianu, pentru mine, un gentelman agreement e sfant, cand bat palma pentru un lucru, mai ales atunci cand incerc sa te ajut (remember, tu m-ai contactat ca aveai nevoie de bani), ma astept ca si partenerul meu sa isi respecte partea de obligatii. Puteai pur si simplu sa imi trimiti un mesaj in care sa imi explici ca nu ai putul sa iti respecti obligatiile in timpul asumat pentru ca ... nu stiu, ca nu ai avut chef de munca. Te-as fi inteles, ca nu sunt absurd, si mie mi se mai intampla cateodata. In schimb tu ai ales sa ma ignori
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Raule
    Si eu l-am laudat, dar am avut in calcul varsta si perioadele: valentines, dragobete, 1 martie... asa ca la mine inca e in termene
    E totusi primavara, e elev... asa ca trebuie sa-i dai mai mult timp.
    Uite noua oferta de postare anunturi si altele colaterale.
    Colegul a vrut initial sa-mi dea lista azi, dar eu stiind exact volumul de munca, termenul e luni-marti chiar si miercuri. Ultimul lui mesaj e relevant (stop joc temporar) semn ca stie ce face.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Sorin, dupa cum am spus mai sus, daca imi trimetea un mesaj in care sa imi spuna ceva, orice minciuna, care sa justifice intarzierea, nu era nici o problema din partea mea. Dupa cum am spus, nu sunt absurd, dar nici nu imi place sa fiu luat de ...
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Pe data de 21.02 domnisorul Palaghianu m-a contactat pe messenger cu rugamintea de a-l ajuta cu o suma de bani de care avea nevoie. Desi initial s-a oferit sa mi-i returneze, pana la urma, dat fiind ca nu era vorba de o suma mare am convenit ca pana la sfarsitul saptamanii sa imi presteze o serie de servicii in contrapartida. Din pacate, sfarsitul de saptamana a trecut, iar saptamana aceasta m-am chinuit vreo cateva zile sa dau de domnia sa: La mesajele de pe messenger nu s-a obosit sa raspunda; mi-a raspuns nonsalant intr-un final unui mesaj pe PM ca, isi va achita obligatiile pana vineri ( ca doar asa ne-am inteles), uitand ca ziua de vineri trecuse de o saptamana
    Sa nu fiu inteles gresit, nu fac caz pentru aceasta suma de bani, e atat de nesemnificativa incat nu se merita sa imi tocesc neuronii pentru a o recupera. Pur si simplu prin acest topic vreau sa il urechez un pic, caci, a fost laudat, inclusiv de subsemnatul, mult mai mult decat ar fi meritat, si, dupa cum bine i-a prezis cineva de pe forum, deja cheful de munca ori l-a parasit, ori ... nu stiu ce sa cred.
    @Palaghianu, pentru mine, un gentelman agreement e sfant, cand bat palma pentru un lucru, mai ales atunci cand incerc sa te ajut (remember, tu m-ai contactat ca aveai nevoie de bani), ma astept ca si partenerul meu sa isi respecte partea de obligatii. Puteai pur si simplu sa imi trimiti un mesaj in care sa imi explici ca nu ai putul sa iti respecti obligatiile in timpul asumat pentru ca ... nu stiu, ca nu ai avut chef de munca. Te-as fi inteles, ca nu sunt absurd, si mie mi se mai intampla cateodata. In schimb tu ai ales sa ma ignori
    Sunt persoane care cred ca daca iti livreaza munca cu 1-2 saptamani intarziere, dupa ce tot dai mailuri pentru tine e acelasi lucru ca si cand ar fii facut totul exact cum s-a discutat initial.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Da-l in cancan!

Probabil ca nu ti-a mai raspuns de rusine.
    Vand Advertoriale (pr 5)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Asta este unul dintre elementele care diferentiaza pe cei care reusesc si cai care rateaza sansa (sa nu zic ca ajung ratati)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@Maldinii
    Asta trebuie sa ai in calcul de la inceput. Intr-un fel discuti cu o firma cu care poti face un contract cu termene clare si in altfel discuti la "mica intelegere" cu un amic.
    De aici si diferenta de preturi dar si de calitate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

@Palaghianu - acum se pune ca am castigat pariul? Ti-am zis ca o sa clachezi pana la sfarsitul anului scolar. Poti sa te superi pe mine, dar eu ti-am spus astea pentru a te ajuta sa eviti astfel de situatii. Asa, sa te incapatanezi in aceeasi directie, nu te ajuta..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

dupa cum scriam anterior, a reusit sa mi faca 2 (doua) pachete de dir art din cele 100. Ptr cele doua i-au trebuit trei luni si jumatate. Si era nelamurit de ce nu vreau sa continui cu el...

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Se pare ca omu ajuns sus uita de munca...

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Din ciclul "Zoso e taran"
    De matei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st March 2011, 20:23
  2. Din ciclul "ce spam mai primim"
    De doro în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th March 2010, 08:41
  3. Rusinica, Neogen!
    De myamar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2006, 12:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •