Cam cat s-a strans pana acum? Cred ca ar trebui adaugat pe site. Plus cont paypal cat mai repede..
Cam cat s-a strans pana acum? Cred ca ar trebui adaugat pe site. Plus cont paypal cat mai repede..
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Din pacate nu am acces la conturile din banci ... si e foarte greu sa iau legatura atat cu mama ei, cat si cu verisoara mamei fetei ... Cand voi afla ultimele noutati, cu siguranta le voi posta cat de curand posibil!
Zilele urmatoare sper sa putem da drumul si la PayPal!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Update: Am aflat ca, colegii ei au facut si un mini clip pe youtube, astfel ca l-am postat si pe site-ul Cosminei: Video Adela Cosmina Denisov | Cosmina DENISOV - Salveaza un suflet de la ... leucemie!
Deocamdata nu am mai primit niciun mesaj de la BCR, astept in continuare datele pentru realizarea contului de PayPal! Aceia dintre voi care pot dona, o pot face si direct in conturile din banca valabile in acest moment pe site, iar cand se va da drumul si la PayPal va voi anunta si pe voi, pentru ca stiu ca asa va este mult mai usor si mai comod sa o puteti ajuta pe micuta Adela!
Mi-am adaptat banerul pt o dimensiune mai mica, poate au si altii nevoie de dimensiunea asta
Astept si eu paypalul pt donatii.
Siteul http://www.salveazaunsuflet.com e suspendat in acest moment, ce s-a intamplat?
Mai are cineva noutati despre acest caz umanitar, isky? S-a rezolvat ceva cu paypal?
Presupun ca toti cei care au sustinut (si nu numai) cum au putut aceasta cauza sunt interesati de evolutia cazului (eu spre exemplu). Ceva noutati?
Am reusit sa iau legatura cu fetita, imi spusese ca in contul ei s-au strans in jur de 80.000 RON ... mai multe nu prea mai stiu, deoarece nu am mai avut timpul necesar de a face mai mult de cat am facut pana in acest moment. Mi-a transmis faptul ca este pe o lista de asteptare, iar daca va gasi donatorul si va reusi sa stranga banutii in timp util, va putea face si transplantul ... Una peste alta, cel mai important acum este gasirea donatorului, dar si strangerea banutilor in cont!
Va voi tine la curent in limita timpului disponibil si a informatiilor ulterioare pe care le voi afla!
Va multumesc frumos in numele ei pentru implicarea dvs.!
Vad ca domeniul a si expirat. Ceva nou mai ai, iSKY? Ce mai face fetita? A reusit?
Uite aici pagina ei de facebook: https://www.facebook.com/denisov.cosminaadela din cate am inteles e bine acum, dar mai are un hop de trecut. Sper sa se faca bine.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)