Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Tu raspunzi la 'SMS'?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu de multe ori uit sa raspuns la unele mesaje, mai ales cand am multe mesaje, si mai am si altele pe cap. Mie mi se intampla des sa incerc sa rezolv 3-4 chestii simultan si omit
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    LE: E ca si cum ai de efectuat plata la 30 de persoane si le spui: fratilor, cei care n-ati fost platiti, imi pare rau, prea multe mesaje. Si in felul asta ajunge omu` sa alerge dupa banii lui, iar la un moment dat poate primi un raspuns ca: credeai ca nu te platesc sau ce? ce alergi asa? (asta daca platitorul e de "natie" proasta sa spun asa).
    Hai sa nu dramatizam... Nu cred ca are vreo relevanta exemplul tau in discutia aceasta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Acum vreo cativa ani am scris o serie de emailuri unor 'personalitati' din online din curiozitate sa vad cine raspunde si cat de repede (ma refer sa raspunda ei insisi, nu niste oameni platiti). Cel mai rapid a fost al lui Matt Mullenweg (fondatorul Wordpress) care a raspuns dupa 3 saptamani. Asa ca am profitat de ocazie si l-am intrebat cum se descurca cu mesajele.

Asadar, Mistical, e vorba de "cat de bine se pricepe fiecare la managementul timpului, ce prioritate acorda mesajelor in functie de interesul si atentia pe care o acorda celor cu care corespondeaza". L-am citat pe Matt si cred ca raspunsul lui e valabil si la intrebarea ta.

Sa fiu sincer, pe mine m-au impresionat cei care mi-au raspuns, fie si dupa cateva luni, luand in considerare cat erau de ocupati.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu de multe ori uit sa raspuns la unele mesaje, mai ales cand am multe mesaje, si mai am si altele pe cap. Mie mi se intampla des sa incerc sa rezolv 3-4 chestii simultan si omit
    Inclusiv mie. Vezi ca ti-am raspuns
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@haos nu ne mai ramane decat sa facem conversia: 3 saptamani (timp Matt Mullenweg) = ? (timp X-ulescu Seopedia)
    Presupun ca i-ai trimis un mesaj lui Matt din proprie initiativa, in sensul ca nu scrisese ca are nevoie de ajutorul tau si tu i-ai prezentat o oferta, nu? Aici e vorba despre ceva mult mai simplu, din pc meu de vedere ... dar am inregistrat raspunsurile voastre si o sa deliberez zilele urmatoare

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de misticalriver Vezi Post
    @haos nu ne mai ramane decat sa facem conversia: 3 saptamani (timp Matt Mullenweg) = ? (timp X-ulescu Seopedia)
    Presupun ca i-ai trimis un mesaj lui Matt din proprie initiativa, in sensul ca nu scrisese ca are nevoie de ajutorul tau si tu i-ai prezentat o oferta, nu? Aici e vorba despre ceva mult mai simplu, din pc meu de vedere ... dar am inregistrat raspunsurile voastre si o sa deliberez zilele urmatoare
    Ca sa fiu off-topic... faci o confuzie intre raportul dintre munca si castig. Se zice ca cei care castiga cel mai mult lucreaza cel mai putin si invers Asa ca, s-ar putea ca in ecuatia ta sa iti dea ani =)) Glumesc bineinteles
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 30th January 2012 la 00:13.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de misticalriver Vezi Post
    Hehe, pai din conversia respectiva macar aflii un lucru sigur: ori nu se pricepe la managementul timpului ori nu-l intereseaza de tine. Ar trebui sa te inspiri din gluma lui Ursut, caci are si niste esenta in ea, doar cu umor poti sa treci peste situatiile care te deranjeaza
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Hai sa nu dramatizam... Nu cred ca are vreo relevanta exemplul tau in discutia aceasta.
    N-o fac, eram pe cat se poate de serios. Acum asta-i parerea ta si ti-o respect, respect-o si tu pe a mea.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@haos O sa ma inspir adoptand aceeasi atitudine. Pare mai la indemana, zau
    Hai sa avem o saptamana buna. Mai buna decat cea din care a mai ramas doar o ora

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Este simplu, lasand la o parte toate exceptiile prezentate pana acum.

Si in cazuri "negative" e de bun simt sa raspunzi simplu si la obiect.
    Oricum, in orice caz, cei care au prezentat oferta nu trebuie sa dramatizeze, din moment ce nu au raspuns e clar ca nu sunt interesati si nu le incurca "afacerea " cu nimic.

E ca si cum m-as apuca eu acum sa critic mosii de pe scara la care le dau buna ziua si nu imi raspund inapoi. E pointless....

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •