Eu de multe ori uit sa raspuns la unele mesaje, mai ales cand am multe mesaje, si mai am si altele pe cap. Mie mi se intampla des sa incerc sa rezolv 3-4 chestii simultan si omit
Eu de multe ori uit sa raspuns la unele mesaje, mai ales cand am multe mesaje, si mai am si altele pe cap. Mie mi se intampla des sa incerc sa rezolv 3-4 chestii simultan si omit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acum vreo cativa ani am scris o serie de emailuri unor 'personalitati' din online din curiozitate sa vad cine raspunde si cat de repede (ma refer sa raspunda ei insisi, nu niste oameni platiti). Cel mai rapid a fost al lui Matt Mullenweg (fondatorul Wordpress) care a raspuns dupa 3 saptamani. Asa ca am profitat de ocazie si l-am intrebat cum se descurca cu mesajele.
Asadar, Mistical, e vorba de "cat de bine se pricepe fiecare la managementul timpului, ce prioritate acorda mesajelor in functie de interesul si atentia pe care o acorda celor cu care corespondeaza". L-am citat pe Matt si cred ca raspunsul lui e valabil si la intrebarea ta.
Sa fiu sincer, pe mine m-au impresionat cei care mi-au raspuns, fie si dupa cateva luni, luand in considerare cat erau de ocupati.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@haos nu ne mai ramane decat sa facem conversia: 3 saptamani (timp Matt Mullenweg) = ? (timp X-ulescu Seopedia)
Presupun ca i-ai trimis un mesaj lui Matt din proprie initiativa, in sensul ca nu scrisese ca are nevoie de ajutorul tau si tu i-ai prezentat o oferta, nu?Aici e vorba despre ceva mult mai simplu, din pc meu de vedere ... dar am inregistrat raspunsurile voastre si o sa deliberez zilele urmatoare
![]()
Ultima modificare făcută de Cristi U; 30th January 2012 la 00:13.
Hehe, pai din conversia respectiva macar aflii un lucru sigur: ori nu se pricepe la managementul timpului ori nu-l intereseaza de tine. Ar trebui sa te inspiri din gluma lui Ursut, caci are si niste esenta in ea, doar cu umor poti sa treci peste situatiile care te deranjeaza![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@haos O sa ma inspir adoptand aceeasi atitudine. Pare mai la indemana, zau
Hai sa avem o saptamana buna. Mai buna decat cea din care a mai ramas doar o ora![]()
Este simplu, lasand la o parte toate exceptiile prezentate pana acum.
Si in cazuri "negative" e de bun simt sa raspunzi simplu si la obiect.
Oricum, in orice caz, cei care au prezentat oferta nu trebuie sa dramatizeze, din moment ce nu au raspuns e clar ca nu sunt interesati si nu le incurca "afacerea " cu nimic.
E ca si cum m-as apuca eu acum sa critic mosii de pe scara la care le dau buna ziua si nu imi raspund inapoi. E pointless....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)