Pagina 2 din 9 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 81

Subiect: ACTA un fel de SOPA

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    36
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa cum a spus si @lovelife documentatie este tinuta secreta, in mare parte. Este publicata doar partea din care populatia intelege altceva, ne stiind adevarul. Lipsa de dialog social, asa cum este in prezent si in Romania. Acest fenomen se intampla si la ACTA, cum a fost si la SOPA.

Speram sa nu fie chiar cum spun ei, atunci va fi rau pentru noi. Onlne-ul va fi un " stat comunist online " cu dictatori care au interese in online si offline.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Exact cum spuneam, cititi documentatia oficiala, mergeti direct la sursa. Nu va luati dupa ce auziti la coltu blocului sau la OTV. Si asa e valabil in general.
    Nu zic ca ACTA e de bine sau e de rau, habar nu am nu am apucat inca sa citesc. Insa va zic sa nu va lasati influentati/manipulati.

Mie mi-a luat 2 minute si 3 clikuri pe linkuri postate de Krumel ca sa ajung la documentul oficial "publicly available to all since November 2010".

http://register.consilium.europa.eu/...12196.ro11.pdf

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Exact cum spuneam, cititi documentatia oficiala, mergeti direct la sursa. Nu va luati dupa ce auziti la coltu blocului sau la OTV. Si asa e valabil in general
    Pai ce sa citesti daca a fost tinuta la secret pana in momentul semnarii? De unde sa stie omul de rand cand nu stie nici Boc ce scrie acolo, desi Romania a semnat tratatul? Din ce am inteles eu, ACTA afecteaza domenii largi, internetul e doar bomboana de pe coliva, pentru ca daca se aproba, majoritatea blogurilor vor fi inchise, la fel Facebook, Youtube, etc.

E clar ca libertatea cu care circula informatia pe internet deranjaza pe multi, nu uita ca au fost regimuri daramate de revolutii incepute pe Twitter si Facebook. Acum cateva luni auzeam de un proiect de lege care dorea sa interzica achizitionarea de cartele cu numar la liber. Acum asta. Incet incet se strange latul, o sa ajungem mai rau ca pe vremea lu Ceausescu, atunci ne ascultau doar telefoanele, acum au mult mai multe parghii.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Cei din PDL au votat ACTA,dand vina pe parlamentarii din PNL si PSD,ce au ei de castigat? Taxa de protectie pe care o pot cere sa zicem celor care au magazine online si daca vor sa "traiasca" in continuare sa dea parnosu, daca vreti sa va organizati un protest impotriva lu bashescu si va adunati mai intai online, SRI-u sa poata sa iti bata la usa , doarece ISP-ul hostului sitului tau si a internetului tau de acasa , trebuie sa dea toate informatiile mai departe.
    SCOPUL ACTA ESTE DE A PUTEA CONTROLA MASELE CAT MAI BINE. Nu a visat Ceausescu, Stalin si alti dictatori la un asa sistem de eficient de centralizare a informatiilor precum poate oferi ACTA, SOPA.

PS: Seinfeld, daca securistii care se ocupa de ACTA te suspecteaza asa din ochi ca esti un terorel, nu au nevoie de mandat si alte proceduri judecatoresti pt a te infunda, pe tine, situl tau, punctul tau de vedere online pe Youtube, Facebook sau alte medii sociale online. Nu poti contestat asta si NICI MACAR NU VEI FI INSTIINTAT CU UN PREAVIZ CEVA!

Sa zicem ca eu sunt din PDL si vreau sa iau taxa de protectie de la emag. Ce fac eu? Ma bazez pe acta si ii amenint pe cei de la emag ca daca nu dau si mie o cota, le inchid situl pe motiv ca au descrierile siturilor furate si nu au copyright pe ele.
    Poti tu ca cetatean sa contesti in instanta asta? Evident ca nu.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@deadworldisee Nu cred ca are legatura cu PDL aceasta lege, pana va intra ea in vigoare (trebuie aprobata de mai multe foruri), la guvernare vor intra altii.
    si nu politicul va fi cel care va lovi cu aceasta lege ci cei care au interese economice.
    De exemplu cineva cine are o minima relatie in procuratura, politie, etc si este concurent cu tine, sau pur si simplu nu ii place fata ta, sau ca ai injurat pe Maricica te reclama pentru o poza sau un text preluat fara drepturi de autor si faci rost de un dosar penal pentru un nimic,
    Nu conteaza ca el te considera vinovat ca arunci seminte pe strada, dar vei putea fi pus la zid oricand se doreste asta pe baza ACTA.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Cred ca singura varianta este o campanie online similara cu cea din state. Acolo au intervenit marile companii IT, probabil ca vor interveni si in cazul acesta. Intre timp putem sa ne implicam si noi (eu ma voi implica oricum cu siteurile .ro chiar daca nu au prea multi vizitatori). Si sa nu uitam ca nu suntem singuri in Europa oricat de ratati&corupti ar fi politicienii nostrii. Imi aduc aminte de Partidul Piratilor din Suedia. Au si un politician in Parlamentul European: Amelia Andersdotter.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

@Lovelife, are foarte mare legatura cu PDL, fiindca ei au votat chestia asta si au promovat pe internet o lista cu niste parlamentari din pnl si psd ca ar fi votat,dar de fapt ei au fost impotriva votarii fara sa se puna la dispozitia lor si informatiile despre acta.
    Trebuie doar ca legea sa fie votata de Parlamentul European pentru a putea intra in vigoare la noi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@deadworldisee in toata chestia asta este vorba de bani si spun ca legea nu poate folosita de PDL pentru ca nu au timp sa se implementeze legea pana la alegeri.
    Oricum comunicatiile tale pe net sunt inregistrate de foarte mult timp, am avut firma de distributie de internet si una dintre conditiile de autorizare era si existenta sistemului de monitorizare si pastrare loguri clienti, si asta inainte sa existe o lege in acest sens.
    Cat timp in interiorul tarii nu suntem uniti, suntem slabi in exteriori si ni se impun tot felul de aberatii, nu cred ca romania singura are puterea sa se opuna legii, cat timp datorita luptelor interne pentru ciolan ne slabesc.
    Apobarea acestor legi sa facut prin santajare guvernelor, adevaratii beneficiari ai acestor legi sunt si cei care tin in mana butoanele cu finantarea tarilor. Lucrurile sunt mult mai complexe decat ne putem da noi seama
    Banii nu au culoare politica si nu crede tot ce se spune la Tv sau in presa, politicienii din partide sunt dusmani la TV si in particular se ajuta unul pe altu sa castige contracte, sa fure si asa mai departe.
    Am fosti colegi de facultate care au fost in guvernul anterior in functii inalte, am un fost asociat si vechi prieten care este actualmente in guvern si are atributii in ceea ce priveste internetul (nu am vorbit cu el de ceva timp)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Da , stim majoritatea ca e vorba de un proiect lansat de masoni, insa oricum PDL o sa aiba parlamentari alesi si dupa alegerile urmatoare,dar ei iau banu acum si nu pe viitor.Base e sustinut de americani in majoritatea deciziilor din tara asta si oricum P.E. o sa o voteze. Merkel+Sarkozy+Rockefeller sunt ca fratii la astfel de proiecte de a pune bazele unui sistem de conducere mondial, numai ca Merkel nu prea reuseste in Germania , fiindca mai sunt si nemti cu capu pe umeri prin parlament.

Pagina 2 din 9 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. wikipedia.org - NO SOPA
    De pushtius1 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2012, 13:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •