@deadworldisee in toata chestia asta este vorba de bani si spun ca legea nu poate folosita de PDL pentru ca nu au timp sa se implementeze legea pana la alegeri.
Oricum comunicatiile tale pe net sunt inregistrate de foarte mult timp, am avut firma de distributie de internet si una dintre conditiile de autorizare era si existenta sistemului de monitorizare si pastrare loguri clienti, si asta inainte sa existe o lege in acest sens.
Cat timp in interiorul tarii nu suntem uniti, suntem slabi in exteriori si ni se impun tot felul de aberatii, nu cred ca romania singura are puterea sa se opuna legii, cat timp datorita luptelor interne pentru ciolan ne slabesc.
Apobarea acestor legi sa facut prin santajare guvernelor, adevaratii beneficiari ai acestor legi sunt si cei care tin in mana butoanele cu finantarea tarilor. Lucrurile sunt mult mai complexe decat ne putem da noi seama
Banii nu au culoare politica si nu crede tot ce se spune la Tv sau in presa, politicienii din partide sunt dusmani la TV si in particular se ajuta unul pe altu sa castige contracte, sa fure si asa mai departe.
Am fosti colegi de facultate care au fost in guvernul anterior in functii inalte, am un fost asociat si vechi prieten care este actualmente in guvern si are atributii in ceea ce priveste internetul (nu am vorbit cu el de ceva timp)