Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
E Emil aici prezent pe site si inactiv de ceva timp.
Si eu care credeam ca nu mai dau de el. Bine ca si-a revenit, am niste polite de platit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
Nu stiu cine e respectivul dar imi da impresia ca stie ce spune.
Nu stie, doar refolmuleaza ce spun multi altii. E suparat ca are probleme, dar cand esti un mare tapar, trebuie sa te astepti sa ai si probleme.

"Domeniile web sunt detinute de oameni care cred ca s-a rasturnat caruta de aur peste ei. Si ca fac 99.999 Euro" Pai el vrea sa vanda domenii cu zeci de mii de euro, si le reproseaza altora ca cer bani multi?

"Asta in cazul in care nu au fost deja furate, sau prinse de baietii destepti care lucreaza in sistem,..." Pai unde scrie ca doar tu poti "fura"? Nu a mai picat nici o "gasca" in ultimul an? Sau ai picat tu de mare gasca?

NU a avut in viata lui un proiect online, doar a incercat, si din cand in cand mai viseaza la proiecte, se ocupa de cumparat (cu prosteala si tepe) de domenii si de vandut pe sume astronomice. Are zeci de domenii, unele chiar premium, pe care astepta sa le vanda unor fraieri, dar problema e ca toti isi dau seama ca pe .ro, e usor de construit un brand, nu ai nevoie de un domeniu premium pe care sa platesti zeci de mii de euro.

Sper ca citeste acest topic, si ca apare "in public" ca abia il astept la un face 2 face!