http://www.economie.ro/bani-pe-internet/
Nu stiu cine e respectivul dar imi da impresia ca stie ce spune.
http://www.economie.ro/bani-pe-internet/
Nu stiu cine e respectivul dar imi da impresia ca stie ce spune.
Un baiat tare suparat.
Nu stiu cat este de adevarat. Cine are succes cu un site, nu-l are de pe warez.Traim intr-o tara in care continutul digital e 0. Totul e warez. Romanii vor "ieftin" si "pe gratis".
Siteul e al cuiva de aici de pe forum.. Si nu spune ceva nou din ce vad eu, ci mai mult incearca sa se impace cu ideea ca asa e sistemul si n-ai ce-i face.. si nu e ca cel din strainatate
Impelo, ba are dreptate! Nu a zis ca il are de pe warez ci ca e warez![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
E Emil aici prezent pe site si inactiv de ceva timp.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Mi-a placut aia cu analfabetii si underage. E foarte "true"![]()
true story bro.12. Decat 10.000E investiti intr-un proiect Romanesc, mai bine 5000E investiti intr-un proiect german de exemplu + 5000E pentru cursuri de germana.
Anii trecuti cand analizam relocarea in viena, studiam posibilitatea unui ecommerce in zona, am vb cu 2 firme si am fost impresionat de profesionalism si operabilitate, iar costurile nu ma lesinau.
@Kidu, tocmai. Sumele sunt similare in ceea ce priveste investitia propriu zisa. Doar ROI-ul variaza.
@Krumel, nu, departe de mine gandul.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
nu, ma refeream la lenjerie.ro, ma rog, versiunea in germana, cu livrare in at-de. da, voiam sa ma mut in viena, ma rog, inca vreau, doar ca intre timp au cazut imobiliarele iar chiriile care se incasau au scazut brusc![]()
Asta e o problema si pentru mine sa stii. Eu cu chiria din .ro imi plateam o parte din chiria din .be, insa acum partea respectiva e...neglijabila. Ma refer la faptul ca chiriile in BE au ramas relativ constante fata de cele din RO care s-au dus in cap.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)