Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Resturi de carota intre Tom si Emil

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Resturi de carota intre Tom si Emil

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    E Emil aici prezent pe site si inactiv de ceva timp.
    Si eu care credeam ca nu mai dau de el. Bine ca si-a revenit, am niste polite de platit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Nu stiu cine e respectivul dar imi da impresia ca stie ce spune.
    Nu stie, doar refolmuleaza ce spun multi altii. E suparat ca are probleme, dar cand esti un mare tapar, trebuie sa te astepti sa ai si probleme.

"Domeniile web sunt detinute de oameni care cred ca s-a rasturnat caruta de aur peste ei. Si ca fac 99.999 Euro" Pai el vrea sa vanda domenii cu zeci de mii de euro, si le reproseaza altora ca cer bani multi?

"Asta in cazul in care nu au fost deja furate, sau prinse de baietii destepti care lucreaza in sistem,..." Pai unde scrie ca doar tu poti "fura"? Nu a mai picat nici o "gasca" in ultimul an? Sau ai picat tu de mare gasca?

NU a avut in viata lui un proiect online, doar a incercat, si din cand in cand mai viseaza la proiecte, se ocupa de cumparat (cu prosteala si tepe) de domenii si de vandut pe sume astronomice. Are zeci de domenii, unele chiar premium, pe care astepta sa le vanda unor fraieri, dar problema e ca toti isi dau seama ca pe .ro, e usor de construit un brand, nu ai nevoie de un domeniu premium pe care sa platesti zeci de mii de euro.

Sper ca citeste acest topic, si ca apare "in public" ca abia il astept la un face 2 face!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Tom, cu tot respectul, furt inseamna luarea in posesie a unui bun fara acceptul proprietarului. Nu am facut asta niciodata. Am obtinut domenii fie in licitatii de backorder, fie de la proprietari, fie am obtinut siteuri pe care le-am pastrat pentru domenii (precum about.net). Nu neg ca am negociat bine uneori. Insa asta nu e furt.

O sa te rog cu tot respectul sa nu mai folosesti cuvantul asta in asociere cu numele meu.

Nu este prima oara cand ma acuzi ca am furat ceva (prima oara m-ai acuzat ca am furat invitatii.net pentru ca plasasem un backorder vazand ca domeniul pica). Extrem de elegant, ti l-am lasat. Complet gratuit. Desi era dreptul meu sa licitez.

Iar asta cu face 2 face e o amenintare inutila, care nu te onoreaza. Cred ca am trecut de varsta dar mai ales de nivelul de educatie la care ne amenintam.
    Ultima modificare făcută de Emil; 25th January 2012 la 20:39.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Welcome Back. Discutam in privat! Sper ca ti-ai revenit dupa socul de anul trecut, ca sa ma suporti si pe mine o perioada!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Sti cum e cu bucuria legata de problemele altuia. Sincer nu iti doresc. S-a rezolvat dureros, insa macar s-a rezolvat. Contextul insa a fost criminal pentru ca aveam domeniul respectiv doar de cateva saptamani pana la ACPA / Cease and Desist.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Repet, nu ma bucur, de aia te-am lasat in pace. Imi pare sincer rau, dar asta e, mergem inainte. Anyway discutia nu e publica, ramane pt privat.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Pop corn anyone? Se pare ca avem iar show....
    (va recomand zona privata, Tom si Emil...)
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 50 de backlink-uri cu PR între 4 și 9
    De cbogdan în forumul SEO
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd June 2011, 14:02
  2. Box Gin - Emil
    De Gin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 12th April 2011, 16:44
  3. Legaturi intre cuvinte!
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11