Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: wikipedia.org - NO SOPA

Afișare hibrid

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit wikipedia.org - NO SOPA

Se pare ca wikipedia.org e primul site ce a spus NU SOPA prin oprirea serviciilor.

Imagine a World
    Without Free Knowledge
    For over a decade, we have spent millions of hours building the largest encyclopedia in human history. Right now, the U.S. Congress is considering legislation that could fatally damage the free and open Internet. For 24 hours, to raise awareness, we are blacking out Wikipedia. Learn more.
    Sunt curios de o sa fie reactii atat din partea celorlalte mari site-uri cat si din partea Congresului.
    Ultima modificare făcută de pushtius1; 18th January 2012 la 21:52.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Mark Zuckerberg

The internet is the most powerful tool we have for creating a more open and connected world. We can't let poorly thought out laws get in the way of the internet's development. Facebook opposes SOPA and PIPA, and we will continue to oppose any laws that will hurt the internet. The world today needs political leaders who are pro-internet. We have been working with many of these folks for months on better alternatives to these current proposals. I encourage you to learn more about these issues and tell your congressmen that you want them to be pro-internet. You can read more about our views here: https://www.facebook.com/FacebookDC?...29139750453932.
    Pe langa Facebook, s-a mai alaturat "protestului" si wordpresss.org. Citisem ca o sa se alature chiar si Google-ul. Care va fi rezultatul ? Chiar sunt curios.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Pe langa Facebook, s-a mai alaturat "protestului" si wordpresss.org. Citisem ca o sa se alature chiar si Google-ul. Care va fi rezultatul ? Chiar sunt curios.
    Google nu are cum singur, adica fara bing/yahoo search: va dati seama cati useri ar putea redescoperi noi rezultate relevante acolo?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Daca isi opresc toti serviciile ar insemna ceva, dar atata timp cat decat declara ca sunt contra SOPA sau or sa ia masuri degeaba. Tot respectul pentru wiki! Daca si ceilalti mari jucatori or sa procedeze la fel tot respectul si pentru ei, daca nu, sa le stea in gat banii de ii fac pe o zi de functionare.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Au fost oprite si imgur si reddit si alte site-uri mari nu doar wikipedia.Google au pus si ei doar un link pe homepage, dar oricum e mare lucru
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

@1nesco perimite-mi sa te contrazic, ce zici tu e ceva de genul pai de ori toti ori niciunul, dar daca unul "sare" sunt sanse destul de mari sa "sara" si restul, in schimb daca asteapta unul dupa altul... Inchid eu site-ul cu 10 vizitatori pe zi

Chestia cu Bing-Yahoo intradevar ar face mai mult zgomot fiind mult mai puternici pe SUA decat Gogu singur, dar totusi, sunt mai mult ca sigur ca e "foame de bani" si nu se obosesc, pun si ei un afis pe geam sa fie in rand cu restul si atat.

Singurele mari probleme in linii mari sunt:

- daca facebook se inchide o zi reapare fenomenul EMO
    - daca google se inchide o zi, liniile de telefonie ale providerilor de internet or sa se blocheze din cauza apelurilor "Domne nu-mi mai merge netul, dau pe internet si nu apare nimic"

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    Chestia cu Bing-Yahoo intradevar ar face mai mult zgomot fiind mult mai puternici pe SUA decat Gogu singur, dar totusi, sunt mai mult ca sigur ca e "foame de bani" si nu se obosesc, pun si ei un afis pe geam sa fie in rand cu restul si atat.
    Protest e una (link spre protest, banderola pe mana...), inchiderea serviciilor 100% e altceva adica.
    Google nu va opri serviciul de cautare fara principalii jucatori din zona motoarelor de cautare.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    Se pare ca wikipedia.org e primul site ce a spus NU SOPA prin oprirea serviciilor.
    Daca cineva are nevoie urgenta de articolele de pe wikipedia, cum am avut eu mai devreme, dezactivati javascript si o sa dispara acel blackscreen. Oricum apare doar in versiunea engleza a wikipediei.

Si rugati-va sa nu faca asta si google ca atunci o sa fie anarhie
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

@haos merci de info, nu m-am chinuit ca si eu aveam nevoie de ceva mai devreme si asa am observat chestiunea.
    P.s. Daca mai se descopera site-uri care au "coloana vertebrala" scrieti aici sa facem o lista sa vedem cine cu noi si cine contra noastra.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    415
    Putere Rep
    35

Implicit

xda-developers.com si-a oprit activitatea pana s-au strans 50.000 de semnaturi anti SOPA.
    Si Mozilla protesteaza.

@pushtius1 uite aici o lista: ON STRIKE | STRIKE AGAINST SOPA

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Wikipedia
    De StarNET în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 25th September 2011, 01:12
  2. BackLinkuri de pe Wikipedia?
    De Florin Traian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th February 2011, 14:16
  3. Analfabeti pe Wikipedia
    De Netul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 31st March 2009, 13:02
  4. LHC and wikipedia
    De Mihai Gianu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th September 2008, 16:23
  5. Wikipedia Is The Next Google
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd December 2005, 22:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •