Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Pro or against the S.O.P.A. ?

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    173
    Putere Rep
    28

Implicit

Si one more thing... la baza este ceva bun, adica vor sa opreasca piratarea online, iar tu gandesti ca toate blocurile din cartierul tau, din tara, din lume, sunt si ale tale, si la toata lumea, asta inseamna ca poti oricand sa intri la cineva in casa sa iei ce ai nevoie si sa pleci... Wrong!
    Si comunismul era la baza ceva bun si unde s-a ajuns.
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Urmaresc conflictul de ceva vreme si sunt linistit. Cele mai mari companii din IT sunt anti-SOPA si dupa cum puteti vedea exista si senatori din congresul american anti-SOPA. Si daca totusi trece de congres... ii compatimesc anticipat! (WikiLeaks 2010 sau Occupy Wall Street ar pali comparativ cu actiunile anti-SOPA).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Intrebare nevinovata: Google nu se incadreaza in categoria SOPA? zic asta ca totusi el indexeaza continutul site-urilor, deci in concluzie trece peste drepturile mele de autor si tot asa, el practic e o dublura la toate site-urile. Gresesc cu ceva?
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

pushtius1 oricand iti poti dezindexa continutul. Sau il poti bloca de la inceput. Cu Google altele sint problemele...

Oricum, tendintele sint ca marile corporatii sa decida in locul nostru.. peste tot.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 25th December 2011 la 21:56.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

Din cauza faptului ca mult mai multi sunt cei care se bucura de softurile/melodiile/filmele gratis decat cei care se plang ca le sunt piratate - sunt imotriva SOPA.
    SOPA Cabana (by Dan Bull) - YouTube!

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    36
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

@Alex cei care sunt impotriva SOPA sunt persoanele care nu isi permit sa cumpere dvd-uri cu filme, CD-uri cu muzica, softuri s.a.m.d. intr-un fel sunt si eu impotriva SOPA, dar daca m-as pune in pielea programatorilor, regizorilor, caselor de discuri as intra in aceasta organizatie.

Tie daca ti sa-ar clona siteul, sau ti sar fura articolele te-au revolta? iti zis eu ca da, caci tu muncesti la ele, iar alti le copiaza fara nici un drept.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Basescu e mason? Eu credeam ca-i doar un gunoi dar daca tu zici probabil e adevarat. SOPA e varza si da, sunt anti, totusi e greu sa intervenim noi cu ceva in afara de dat cu parerea. E grav pentru tot onlineul daca se aproba, sper totusi sa nu fie cazul.

Din cate am inteles pot inchide siteuri ca youtube daca vor si daca se ajunge pana acolo e grav.Daca mai e un mediu de libera exprimare asta e onlineul si daca din gresala il ingradesc si pe asta e capat de linie. Sau ne adaptam cum ne ie firea si mergem mai departe. We`ll see

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

@Krumel il poti dezindexa (dar e cum ai sterge tu un film din pc dupa ce l-ai vazut) iar cu noindex, parca erau cazuri in care nu a bagat in seama, in fine ideea e ca in functie din ce unghi privesti situatia tot acolo se ajunge.

O sa se ajunga ca in China, nu ai voie pe site-ul X nici pe Y si poate ne face si program de stat pe net de la 12 la 13...
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Beastforum si nu numai, dovedeste ca oamenii inca nu au un grad de constiinta care sa le fie suficient, pentru ca sa merite libertatea totala. A da libertate totala oamenilor e ca si cum ai da libertate unor fiare flamande. Pentru unii e abuz, pentru unii e ingradirea libertatii, e greu sa impaci pe toata lumea, nemultumiti vor fi intotdeauna.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

gen masonul de basescu
    Care politician roman nu este mason? Crezi ca macar poti sa depui candidatura pentru o functie publica si sa ai sanse fara sa fii mason?
    candidatii la alegerile prezidentiale sunt alesi pentru ca sunt masoni?
    Toti presedintii americani au fost masoni, cu exceptia a 2 dintr ei, si Kennedy se pare ca a fost asasinat pentru ca a incercat sa ia cateva masuri impotriva acestei organizatii VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SECRETE « Saccsiv's Weblog , stiam un document mai credibil, dar nu il gasesc acum. Sunt multe de spus despre masonerie, dar nu cred ca este forumul potrivit
    Basescu e mason? Eu credeam ca-i doar un gunoi dar daca tu zici probabil e adevarat.
    Masoneria este un gunoi, de exemplu Cuza a fost mason, si cand si-a dat seama ce este masoneria si sa impotrivit scoaterii unei anumite prevederi din consyitutia romaniei ce ce bloca multe din activitatile masoneriei a fost mazilat, si asa ca fapt divers, grecia este unul dintre putinele state care mai au o astfel de prevedere, si acum ca sa fie salvata de la faliment i sa pus conditia scoaterii acelui articol din constitutie plus ceva interdicii de acces la locurile sacre din grecia (pura coincidenta)
    Ultima modificare făcută de lovelife; 26th December 2011 la 14:40.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •