@realtuning la reputatia pe care o ai chiar daca faci cele 50 de posturi nu poti posta in Market, si prin spam nu reusesti decat sa iti "consolidezi" reputatia
@realtuning la reputatia pe care o ai chiar daca faci cele 50 de posturi nu poti posta in Market, si prin spam nu reusesti decat sa iti "consolidezi" reputatia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu zic ca iti convertesc 2-3% lejer (din proprie experienta cu sms la preturi asemanatoare), problema la sumele alea e comisionul care o sa fie foarte mic, iar alta problema e concurenta din adwords, de ce zic asta, poate ca ei folosesc vouchere si tu nu poti sa o faci, tu o sa-ti permiti sa dai 10 bani pe click, pe cand ea o sa dea 20 si o sa-ti absoarba tot traficul.
Referitor la moral nemoral, stii vorba aia: "E prost cine da, nu cine ofera".
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
In ceea ce priveste lista domeniilor de activitate din codul CAEN, nu eu sunt autorul.
Domeniul acesta de activitate este foarte bine dezvoltata si reglementat mai in toate tarile. Multe persoane apeleaza la diverse solutii de acest gen, astfel platesc cativa euro pentru un horoscop si nu cateva sute de euro pentru un psiholog....unii au nevoie de un ,, impuls'' pentru a vedea partea plina a paharului.
Am cunoscut persoana din Elvetia cu multe scoli care nu facea un pas fara sa isi consulte horoscopul, sa nu mai vorbesc ca hainele aveau culoarea in functie de nu stiu ce planete, si asta in fiecare zi.
La noi de multe ori aceasta activitate imbraca o alta haina si atunci nu putem vorbi de legalitate, moralitate, etc.
E o mare diferenta intre manipulare si gandire pozitiva.
Am un Blog
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)