Preferences > Ignore list > Ignore anyone who is not in my Yahoo! contacts.![]()
Preferences > Ignore list > Ignore anyone who is not in my Yahoo! contacts.![]()
Ok, daca e membru Seopedia atunci de ce nu este aratat cu degetul? Eu unul daca as stii pe cineva care face astfel de lucruri l-as lua la 11 m cum se spune. Hai sa nu ne mai ascundem de frica ca acel cineva sa nu ne faca si noua rau sau alte lucruri de gen, daca stiti cine e ar fi bine sa-l indicati.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Da, ma rog, asta te apara doar de toolul asta de web care trimite de la id-uri aleatoare. In schimb daca e cineva din lista care gaseste alt tool bazat pe aceeasi problema a clientului de messenger si trimite de la el, iar incepi sa ai probleme.
Recomand pidgin (pentru acei din voi care inca folosesc windows).
Caut cu jingle.ro.
macar pt o perioada nu mai functioneaza ymland.com/status-changer
se pare ca e asaltat de curiosi![]()
Mda, si eu am patit-o. frumos tare din parte celui care face asemenea cacaturi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si eu am patit-o insa nu cu schimbari de "vand advertoriale" ci mesaje urate despre mine si familia mea. Oricum, nu iti trebuie prea multa minte sa faci asa ceva. Am facut chestia cu ignore pe cei care nu sunt in contacte si sper ca se va rezolva cumva.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
New Yahoo Messenger 0-Day Exploit Hijacks User's Status Update - MalwareCity : Computer Security Blog pentru aia tehnici dintre voi. Se baga un iframe in numele celui care-ti trimite chipurile fisier, cu executie de javascript pe onload, javascript care schimba statusul. Practic in momentul in care iti afiseaza numele celui care chipurile iti trimite fisierul, se schimba si statusul.
Caut cu jingle.ro.
Asa-i de tare bitdefenderu? Super
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Salut!
Tocmai "mi-am schimbat" si eu statusul. Acum execut o manipulare cu una sau mai multe maini (aproape ambele proprietate a propriului corp) a acelui organ care, expus privirilor pe la 1750 starnea hohote de has. Dar sa stiti ca e de la virus. Daca vreti sa conversam pe mess, promit ca voi fi curat pe maini !!! Serios vorbind, sa produci infantilisme de genul asta, tradeaza o mica frustrare sociala. Sau e prea greu sa faci o treaba serioasa (sa spargi un server de banca si te crezi un mic Robin sau un server al NASA sa te culci cu gandul la batranul Dalai)?
Eu am aflat ca "mama e c#urv*", da ma rog. Ceva la setari si acum e ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)