Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Concurs cu premii ipotetice?

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit Concurs cu premii ipotetice?

Mi-a expirat RCA-ul recent. Am intrat pe un site mare de profil sa il prelungesc (nu ii dau numele sa nu sune a denigrare). Am aflat ca pot castiga unul din cele 5 duster-uri scoase la concurs pentru ca siteul implineste 5 ani.

Mi-a facut RCA. Ca sa aflu apoi cu stupoare din regulament ca premiile sunt ipotetice.

Citez din pagina 5 a regulamentului concursului:

"la inregistrarea pe pagina de facebook a Organizatorului a unui numar de cel putin 1.000.000 de participanti inscrisi in competitie, se acorda prin tragere la sorti cinci autoturisme Dacia Duster 4x4"
    Deci premiul se da doar daca au in o luna de concurs 1 milion de clienti? 1 milion?
    In Romania sunt inregistrate 4 milioane de autoturisme. Doar 2.3 sunt operationale.

Sa inteleg ca premiul se da doar daca jumatate din populatia romaniei isi asigura masina la ei? Wow.

Oare aici nu se aplica Legea nr. 158/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

se aplica, si ce ? suntem in romania

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Kidu, cred ca aici se aplica regula cu traim in romania si asta ne ocupa tot timpul .

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

In acest caz, nu vad de ce nu i-ai da numele. Adica ei isi bat joc de tine si tu, omul corect, nu aduci la cunostinta altor persoane acest lucru. Ca de, tu esti omul corect, nu vrei sa sune a denigrare. Nu merita farama de respect.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Later: Bineinteles, asa cum era de asteptat: rca-ieftin.ro

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

1 milion de RCA inseamna 100 milioane de euro vanzari. Minim.
    In tot anul 2009 firma cu promotia in cauza a avut cam 1 milion cifra de afaceri.
    Deci cele 100 de milioane sunt complet nerealizabile in 1 luna.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

scuze, de fapt poate sunt un caz aparte, nu particip la concursuri si promotii iar regula de baza este "nu tot ce este ieftin e si bun".
    Adica in nici un caz nu cumpar un produs sau servicii pentru ca exista un concurs cu premii. Inseamna ca au marit pretul cu x lei ca sa suporte si eventualele premii. Din pacate ceea ce fac ei se regaseste in orice manual de marketing la moda.

Scuze offtopicul, dar ca fapt divers, acum cativa ani fac o oferta pentru o instalatie de incalzire la o persoana fizica, costul era maricel in jur de 35.000 ron. Ma cheama la el ca a vazut oferta, e ok, dar ce discount ii fac? Ii era greu sa inteleaga ca eu nu lucrez in acest fel, preturile si ofertele mele sunt ferme si finale: take it or leave it. Ca uite, imi spune el, firma <insert f*ing big company> ii da 20% reducere si, aici m-a umflat rasu, are si bilet la tombola unde poate castiga un Logan. Omul era in punctul in care isi alegea ce culoare sa fie masina si singura dilema era daca sa atarne zaruri sau un cd de oglinda Nu se punea problema ca nu va castiga EL din cei 324892345 participanti.
    Il intreb ce pret are la cazan, fiind cel mai scump produs din lista, era 16.000 ron fara discount iar in oferta mea era 11.000 direct.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 23rd October 2011 la 19:39.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Ai dreptate. De cele mai multe ori, asa se intampla. Inclusiv la fazele cu reduceri. N-o sa uit pana mor, o faza cu doua colege din liceu.
    Se duce una sa-si ia nu stiu ce manusi din piele, din Iulius Mall. Da 50 ron pe ele.
    Dupa vreo 2 saptamani, aude o alta colega ca erau manusile la reducere -40%. Nici nu se mai uita la pret. Cand ajunge la casa, stupefiata. Manusile 60 ron.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de cristianionescu Vezi Post
    1 milion de RCA inseamna 100 milioane de euro vanzari. Minim.
    In tot anul 2009 firma cu promotia in cauza a avut cam 1 milion cifra de afaceri.
    Deci cele 100 de milioane sunt complet nerealizabile in 1 luna.
    In romania nu se fac pe net mai mult de 50.000 de asigurari. Cautari sunt, dar sutn brokerii care isi iau preturile pentru clientii lor, si potentialii clienti care cauta zi de zi, sperand ca se ieftineste

Deci nu poate primii in cel mai "norocos" caz, mai mult de 50.000 de participanti in concurs.

Concursul e virtual, e defapt o trategie de generat "leaduri". Dar dupa cum bine spune si kidu, pe om il intereseaza sa-si aleaga culoarea la Duster, nu faptul ca defapt nu exista nici un duster

Comentariile sunt subiective, eu sunt concurent de-al lui pe nisa de asigurari, asa ca poate gresesc cu ceva. Daca gresesc, trimiteti niste palme, sunt bun incasator
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    Ai dreptate. De cele mai multe ori, asa se intampla. Inclusiv la fazele cu reduceri. N-o sa uit pana mor, o faza cu doua colege din liceu.
    Se duce una sa-si ia nu stiu ce manusi din piele, din Iulius Mall. Da 50 ron pe ele.
    Dupa vreo 2 saptamani, aude o alta colega ca erau manusile la reducere -40%. Nici nu se mai uita la pret. Cand ajunge la casa, stupefiata. Manusile 60 ron.
    eu nu pot sa-mi dau seama cum poti sa cumperi un produs, si abia acasa sa ramai stupefiat de pretul lui....am incercat... nu, nu inteleg...

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Participarea la concurs nu e conditionata de achizitionarea unei polite.
    Daca se face polita in perioada asta, esti automat inscris in concurs. Daca nu ai nevoie de polita acum, te inscrii completand formularul respectiv si ai aceleasi sanse ca toti ceilalti.
    Ultima modificare făcută de kleampa; 25th October 2011 la 14:52.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Idei premii concurs
    De Emil în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th November 2010, 17:43
  2. Sugestii organizare concurs cu premii
    De hl2u în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th July 2010, 14:23
  3. Concurs cu premii cu ocazia Anului Nou
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18